Cum alegi o haină de bărbați din blană naturală de calitate?

Author: B.M.
Actualizat: 27 ian 2021, 17:10
haina de blana barbati

Nu ar trebui să îți faci griji că nu găsești o haină de blană de bărbați care să ți se potrivească pentru că există o variație de modele în magazine.

Nu la fel de purtată ca în rândul femeilor, haina de blană pentru bărbați este și pentru acestia o piesă vestimentară care atrage priviri și stârnește admirația.

Cu toate acestea, bărbații nu tind să mai poarte haine de blană așa cum existau acum ceva timp, ci o variantă mai modernă denumită cojoc.

Pe lângă cojocul bărbătesc care poate fi adaptat mai ușor cu stilul casual, paltoanele din blană naturală sunt și ele la mare căutare de către categoria masculină. 

Bărbații pun la fel de mult accent pe imagine și pe stilul vestimentar ca și femeile.

Tocmai de aceea, atunci când își cumpără îmbrăcăminte, este foarte important să fie bine croite și să li se potrivească.

Tipuri de haine din blană pentru bărbați

Nu ar trebui să îți faci griji că nu găsești o haină de blană de bărbați care să ți se potrivească pentru că există o variație de modele în magazine. Dintre acestea, cele mai îndrăgite sunt:

Paltoanele clasice din blană naturală

Cojocul de bărbați

Hainele de blană reversibile 

Jacheta casual sau în stil biker.

Hainele din blană naturală pentru bărbați pot diferi și în funcție de tipul de blană: de miel, raton, nurcă, vulpe, etc. Dacă ești interesat de evoluția hainelor bărbătești și de o gamă diversificată de articole, poți urmări colecțiile de haine de blană naturală de la Vesa.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Avantajele hainelor de blană naturală sunt rezistența în timp, calitatea finisajelor și țesăturilor, funcționalitatea și proprietățile termoizolante.

Criterii de alegere a unui cojoc de bărbați

O haină de blană poate fi considerată o investiție pentru un timp mai îndelungat, mai ales din cauza prețului destul de ridicat al unui astfel de produs. Tocmai de aceea, atunci când cumperi un cojoc de bărbați trebuie să te asiguri că ți se va potrivi și că vei fi mulțumit de alegere și peste ceva timp. Iată câteva aspecte de care să ții cont când cumperi un cojoc:

Tipul blănii. Poți opta pentru haine cu fire mai scurte sau mai lungi, pentru paltoane mai dure sau mai elastice, etc. Aceste criterii depind de tipul de blană, așa că înainte ar fi bine să citești descrierea produsului. În plus, în funcție de material, o haină poate fi mai rezistentă și poate avea un regim diferit de întreținere.

Finisajele. Țesătura, cusăturile, accesoriile și sistemul de închidere sunt foarte importante. 

Modelul și culoarea. Alege în funcție de preferințele tale, de personalitatea sau stilul tău, dar și de locurile sau evenimentele unde vei purta haina de blană.

Mărimea și forma potrivită. Dacă vrei să pice foarte bine pe tine, fără să pară prea mare sau mică sau fără să te dezavantajeze, atunci alege cu atenție mărimea și forma.

Trucuri despre îngrijirea hainelor din blană naturală

Hainele de blană naturală se mențin bine pe parcursul anilor dacă ai grijă de ele așa cum trebuie. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea acestora:

Nu spăla haina de blană acasă, ci du-o la o curățătorie o dată sau de 2 ori pe an.

Calendar ortodox 31 ianuarie 2023: Sfinți tămăduitori, sărbătoare mare azi! Rugăciunea care vindecă boala și alungă durerea

Nu introduce haina într-o pungă de plastic atunci când nu o folosești deoarece nu îi permite aerisirea.

Păstreaz-o pe un umeraș rezistent pe care să se fixeze bine, într-un loc uscat.

Nu aplica produse de curățare, spray-uri sau parfumuri direct pe blană.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies