Cum alegi cabina de duș potrivită pentru baia ta?

Amenajarea băii este o sarcină cât se poate de serioasă şi trebuie tratată cu responsabilitate.

Baia trebuie să fie perfect funcțională, adaptată pentru realizarea operațiunilor de rutină, trebuie să fie echipată cu vas WC, lavoar şi cabină de duș sau cadă. Trebuie să dețină spațiu pentru depozitarea prosoapelor, a obiectelor de igienă şi zonă pentru păstrarea soluțiilor de curățenie. În rândurile următoare ne vom opri atenția asupra cabinei de duș, vom descoperi care sunt cele mai bune soluții, dar şi care sunt producătorii cărora merită să le acordăm mai multă

atenție.

Care sunt tipurile de cabine de duș disponibile la NeaKaisa

Dacă vorbim de obiecte sanitare de calitate, cu design modern, perfect funcționale, putem arunca o privire și pe magazinul online NeaKaisa, unul dintre cele mai mari magazine online de sanitare. În acest magazin pot fi descoperite o varietate mare de soluții pentru duş, de la cabina de duș clasică, la cabina de dus walk-in şi accesoriile necesare montării şi realizării unei instalații complete. Din varietatea mare de uşi de duș disponibile la NeaKaisa, pot fi selectate cele potrivite, în funcție de dimensiunea băii, liniile estetice şi opțiunile de montare. 

Practic, dacă îţi doreşti o baie cu aspect clasic, poţi selecta cabine de dus cu cădiţe şi paravane care previn scurgerea apei. Dacă doreşti să creezi o baie modernă, cosmopolită trebuie să te orientezi către o  cabină dus walk-in

În cazul în care baia este prevăzută cu cadă, poţi alege să montezi un paravan de cadă, astfel poți proteja mobilierul și podeaua de stropii de apă care ar putea sări.

Tipuri de accesorii pentru cabina de duș

Dacă vrei să beneficiezi de tot confortul în baie trebuie să acorzi un plus de atenție şi accesoriilor. Bateriile pentru duş, panourile, sistemele încastrate sunt câteva dintre posibilitățile pe care le ai la dispoziție pentru ca dușul să fie o adevărată experiență.

De caracteristicile acestora depinde confortul personal. Şi totuşi, nu sunt singurele elemente care completează o cabină perfect utilă. Suportul pentru produsele de îngrijire, sistemul anti-alunecare, sau suportul pentru prosoape montat în apropierea cabinei sunt alte elemente care ar trebui integrate în amenajarea băii.

Accesoriile sunt foarte variate din punct de vedere al designului şi al funcţionalităţii. Selectarea celor potrivite se poate face în funcţie de estetică, de linii decorative, dar şi de calitate.

Piesele de calitate, sunt exploatate perioade îndelungate şi își păstrează aspectul impecabil.

Care sunt cele mai bune sisteme şi cabine de duș

Cele mai bune sisteme şi cabine de duș poartă amprenta producătorilor consacrați. Însă nu ar trebui neglijați nici micii producători care compensează lipsa popularității prin design deosebit și calitate ridicată. Noi vă recomandăm să luați în considerare atât producători locali, cât și producători internaționali, astfel încât produsele alese să fie cele care se potrivesc cel mai bine ambientului pe care doriți să îl amenajați.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies