Cum a reușit un minor din Brăila să pornească o mașină fără cheie. Băiatul a fost prins de un polițist aflat în timpul liber

Author: Lavinia Medrea

Băiatul a fost prins de un polițist aflat în timpul liber

Sursa: PixaBay

Un copil în vârstă de 13 ani, care a scăpat dintr-un centru de plasament, a fost prins la volan de un polițist aflat în timpul liber.

Copilul conducea un autoturism pe care l-a furat și l-a pornit fără să aibă nevoie de cheie. Polițiștii din Brăila au explicat cum a avut loc evenimentul care s-ar fi putut sfârși tragic. 

Cum a reușit un minor din Brăila să pornească o mașină fără cheie

Un polițist din Brăila, care se afla în timpul lui liber, a văzut, pe Șoseaua Buzăului, în noaptea de miercuri spre joi, un minor la volanul unui autoturism.

Citește și: Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85: ”Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Polițistul l-a urmărit din spate și, în același timp, și-a anunțat colegii aflați pe tură în legătură cu evenimentul.

Copilul a continuat să conducă mașina și a fost identificat de polițiști într-o intersecție din oraș. Oamenii legii au stabilit că minorul avea 13 ani și a fugit dintr-un cămin, după care a căutat o mașină cu ușile deschise, pe care a pornit-o fără cheie.

Minorul a fost prins de un polițist aflat în timpul liber

„Deși colegul nostru Marius se afla în timpul liber, flerul său nu a ținut cont de orele de program! Astfel, o seară de plimbare aparent liniștită a colegului nostru prin oraș, s-a transformat într-o misiune.

Mai exact, azi-noapte, la ora 22:20, pe Șoseaua Buzăului din municipiu, Marius, polițist în cadrul Poliției Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care și-a anunțat colegii aflați în serviciu pentru a interveni cât mai repede.

Citește și: Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a murit, după o luptă grea cu cancerul. Ultimele imagini cu el, în viață

În acest timp, copilul și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști pe Calea Călărașilor la intersecție cu Bulevardul Dorobanților. Aceștia au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, ce fugise dintr-un centru de plasament. Surpriza colegilor a fost și mai mare atunci când au stabilit faptul că baiatul, dornic de o plimbare, a căutat și a găsit un autoturism cu portierele deschise, iar cu iscusință a reușit să o pornească fără a avea cheie. 

Ce a urmat, a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenției manifestată de colegul nostru, s-a sfârșit înainte producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie”, a transmis IPJ Brăila.

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!