Cum a reușit Maria Marinescu să găsească echilibrul și armonia în familie? Creatoarea de modă are 5 copii. Regula de aur pe care niciun membru din familie nu are voie să o încalce

Author: Madalina Maftei

Cum a reușit Maria Marinescu să găsească echilibrul și armonia în familia cu 5 copii

Sursa: Captură YouTube

Maria Marinescu este o femeie care, în ciuda greutăților cu care s-a confruntat în copilărie, după divorțul părinților, s-a luptat să pună bazele unei familii solide în care echilibrul și armonia sunt piesele de rezistență.

Maria Marinescu este o femeie puternică, care încercă să facă tot ce îi stă în putință pentru a menține armonia în familia ei.

La Teo Show, creatoarea de modă a dezvăluit că i-a fost greu să-și găsească echilibrul, căci după divorțul părinților ei a fost nevoită să se mute în mai multe țări, schimbările care au avut loc în viața ei au zdruncinat-o, motiv pentru care și-a dorit întotdeauna să-și construiască o familie stabilă.

Cum reușește Maria Marinescu să se împartă între viața de familie și carieră

Creatoarea de modă, invitată în cadrul emisiunii ”Teo Show”, a dezvăluit cum reușește să mențină echilibrul în familia ei, mai ales că are cinci copii. Este bine cunoscut faptul că Maria Marinescu are o familie numeroasă, aceasta are un băiat din mariajul cu Frank Collins, în timp ce soțul ei, Alin Petrache, mai are trei fete dintr-o altă căsătorie. Cei doi au împreună un băiețel, pe micuțul Iacob.

Maria se declară, în sfârșit, o femeie fericită, căci are alături un bărbat pe care se poate baza, iar armonia domnește în familia lor. Creatoarea de modă și soțul ei sunt împreună de șapte ani și se iubesc mai mult ca niciodată. Aceasta a mărturisit că secretul unei relații de durată este ca fiecare dintre parteneri să aibă dreptul la intimitatea personală și o dată pe lună fiecare dintre ei să iasă în oraș separat sau să plece undeva.

Citeste si: Minodora, primele declarații în lacrimi după ce și-a pierdut mama! „Când mama a murit, eu eram pe litoral, cântăm” Artista a explicat de ce a ținut totul secret, timp de 6 săptămâni!

Maria Marinescu, regula de aur pe care a impusă în familia ei și nimeni nu are voie să o încalce

Maria Marinescu a impus o regulă foarte importantă în sânul familiei ei și nimeni nu are voie să o încalce. Mai exact, niciunul dintre copii nu are voie să doarmă în dormitorul părinților, este o regulă pe care cei mici o respectă cu sfințenie.

Maria Lungu aruncă bomba despre Jador! Cu cine a avut o relație cântărețul și nu s-a știut niciodată:

”Nu am dormit cu niciun copil în pat, doar când am plecat într-un weekend cu Iacob, altfel nu. Dormim singuri! Eu dorm foarte prost, în primul rând, foarte greu, orice chestie aud mă trezesc. E un chin pentru mine”, a spus Maria Marinescu, la Teo Show.

Citeste si: Nicoleta Nucă, o mireasă atipică, cu tatuaje:”Nu cred că aș fi vreodată o mireasă convențională” Cum va arăta rochia artistei. Dezvăluiri din culisele celei mai așteptate nunți din showbiz

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies