Cum a reacționat Rusia la declarațiile lui Joe Biden cum că Vladimir Putin este un criminal de război: „Un spectacol bine țintit, dar tragic”

Author: Lavinia Medrea

Cum a reacționat Rusia la declarațiile lui Joe Biden cum că Vladimir Putin este un criminal de război: „Un spectacol bine țintit, dar tragic”

Sursa: Twitter

Rusia consideră că declarațiile lui Joe Biden sunt inacceptabile lipsite de demnitate pentru președintele SUA, care a solicitat judecarea lui Vladimir Putin pentru crime de război.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a mărturisit că acuzațiile conform cărora armata rusă a comis crime de război, ucigând civilii din Bucha, reprezintă un „fals monstruos”, care ar avea ca scop denigrarea imaginii soldaților ruși.

Reacția Kremlinului la declarațiile lui Joe Biden

„Este pur și simplu un spectacol bine țintit, dar tragic”, a declarat Dmitri Peskov, citat de The Guardian.

„Facem încă o dată apel la comunitatea internațională: detașați-vă de asemenea emoții și gândiți cu capetele voastre. Verificați faptele și dați-vă seama cu ce fals monstruos avem de-a face”, a mai subliniat Dmitri Peskov.

Citeste si: Ambasada Rusiei, comunicat halucinant despre accidentul comis de Bogdan Drăghici! "Șoferul a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Rusia ia în calcul posibilitatea unei întâlniri între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski, potrivit declarațiilor lui Dmitri Peskov, precizând, totuși, că acest lucru ar putea fi posibil doar după ce părțile vor cădea de comun acord asupra unui act.

LIVE UPDATE Ziua 225 de război în Ucraina. Rusia obiectează că ar fi comis genocid, așa cum acuză Ucraina. Kremlinul neagă informațiile conform cărora 700.000 de ruși au fugit din țară de la decretarea mobilizării parțiale

Luni, preşedintele american Joe Biden l-a numit „criminal de război”  pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, şi a afirmat că vrea un „proces pentru crime de război”, după ce au ieșit la iveală multe cadavre de civili în regiunea Kievului, Bucha, în urma retragerii forţelor militare ruse.

Citeste si: Live text: Armata rusă s-a retras de pe Frontul de Nord din Ucraina. Procurorul General a anunțat existența a 410 cadavre în Kiev, lăsate în urmă de soldații ruși. Moscova neagă orice fel de acuzație și spune că trupele ruse nu au ucis civilii

„S-ar putea să vă amintiți că am fost criticat pentru că l-am numit pe Putin criminal de război.

Ei bine, adevărul este că ați văzut ce s-a întâmplat în Bucha. Acest lucru arată că este un criminal de război. Dar trebuie să adunăm informațiile. Trebuie să continuăm să furnizăm Ucrainei armele de care are nevoie pentru a continua lupta și trebuie să obținem toate detaliile, astfel încât acesta să poată fi un proces real- să avem un proces pentru crime de război. Tipul ăsta e o brută și ceea ce s-a întâmplă în Bucha este scandalos și toată lumea a văzut”, a declarat Joe Biden, când a aterizat la Washington, DC.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies