Cum a reacționat Culiță Sterp când Anamaria Prodan și-a făcut apariția la petrecerea de Revelion la care cânta: „Ce scuză ai?”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 ian 2023, 13:12

Cum a reacționat Culiță Sterp când Anamaria Prodan și-a făcut apariția la petrecerea de Revelion la care cânta

Sursa: Instagram Culiță Sterp/Anamaria Prodan - colaj Kanal D

Anamaria Prodan s-a distrat de minune de Revelion pe muzica lui Culiță Sterp, dar și reacția artistului când a văzut-o pe impresară a fost pe măsură!

După o perioadă în care nu a mai putut avea spectacole, Culiță Sterp a

revenit în forță pe scenă și și-a bucurat invitații cu muzică bună. Cântărețul de muzică de petrecere a avut mai multe spectacole în țară, iar de Revelion a făcut cea mai tare atmosferă la petrecerea la care a fost invitat. Printre invitații aflați la eveniment se afla și Anamaria Prodan, care a apărut într-o ținută spectaculoasă.

Cum a reacționat Culiță Sterp când a văzut-o pe Anamaria Prodan 

Anamaria Prodan a rămas în România pentru Revelion. În noaptea dintre ani, impresara a apărut într-un restaurant în care Culiță Sterp întreținea atmosfera și bucura oamenii cu muzica lui. Cântărețul a fost cel care a publicat o filmare pe Internet în care s-a văzut ce reacție a avut când impresara a intrat în încăpere!

@culita_sterp_official

La mulți ani 2023! 🚀😘

♬ sunet original- Culiţa Sterp

Citește și: Ce cadou luxos i-a cumpărat noul iubit Anamariei Prodan! Impresara se simte, în sfârșit, răsfățată cu adevărat: „Am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu”

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Anamaria Prodan a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră superbă și a atras privirile tuturor din jur, devenind repede sufletul petrecerii.

„A venit și doamna Anamaria Prodan la Revelionul nostru, tu ce scuză ai?”, este mesajul scris de Culiță Sterp, pe contul personal de Instagram, alături de filmarea în care apare Anamaria Prodan.

Ce își propune Culiță Sterp pentru anul 2023

Culiță Sterp a avut multe de învățat în anul 2022, în special la final. Artistul a avut parte de momente grele după ce a fost implicat într-un accident rutier, a fost denigrat de presă și acuzat fals că ar fi ucis un om.

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

Citește și: Culiță Sterp a rămas singur cu copilul după ce iubita lui a plecat de acasă! Imaginea care i-a uimit pe fani: "Prima dată când plec eu!"

Ca să intre cu dreptul în anul 2023, Culiță Sterp le-a transmis un mesaj urmăritorilor lui, îndemnându-i să fie mai buni și să se bucure de prezent.

„Lăsați la o parte tot ce a fost, bucurați-vă de ceea ce este, de prezent. Și pregătiți-vă pentru ceea ce urmează cu multă răbdare și cu multă forță. Să fiți sănătoși, că restul...le facem pe toate! Și, cel mai important, fiți mai buni!”, a transmis Culiță Sterp, cu puțin timp înainte de Revelion.