Cum a reacționat Culiță Sterp atunci când și-a văzut nepoțica? Gestul care i-a lăsat fără cuvinte pe apropiații Faimosului

,
Culiță Sterp, surorile lui, mama Geta, Daniela Iliescu și nepoțica Faimosului
Culiță Sterp, surorile lui, mama Geta, Daniela Iliescu și nepoțica Faimosului[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp a ajuns acasă după ce a decis să părăsească emisiunea Survivor România 2021 pentru a fi alături de iubita lui în momentul în care se va naște copilul lor. Cum a reacționat Faimosul atunci când și-a văzut pentru prima oară nepoțica?


In articol:

În perioada în care Culiță Sterp a fost plecat în Republica Dominicană, sora lui, Ileana Sterp, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Așa cum era de așteptat, Faimosul de la Survivor România 2021 ardea de nerăbdare să o cunoască pe micuță, însă apropiații nu s-au așteptat nicio secundă la o astfel de reacție din partea lui.

Ce s-a întâmpla după ce a stârns-o pentru prima oară la piept?

Culiță Sterp, topit după nepoțica lui. Care a fost prima lui reacție după ce a făcut cunoștință cu cea mică?

Culiță Sterp visa la momentul în care îi va revedea pe cei dragi, în special pe Daniela, iubita lui care este însărcinată cu primul lor copil. Faimosul de la Survivor România 2021 a ajuns acasă, acolo unde a avut parte de o nouă întâlnire emoționantă. Este vorba despre întâlnirea cu  nepoțica lui. 

În timp ce el se afla pe traseele din Republica Dominicană, Ileana Sterp, sora lui, a adus pe lume o fetiță, iar acum, Faimosul a văzut-o pentru prima oară pe micuță. Culiță Sterp a rămas fără cuvinte atunci când a ținut-o în brațe pe micuță pentru prima oară și a început să plângă în hohote, momentul fiind unul cu adevărat emoționant pentru toată lumea. După câteva clipe, Faimosul de la Survivor România 2021 și-a îndreptat privirea către Daniela, iubita lui, întrebând-o dacă și băiețelul lor va fi la fel de mic.

„Vai, nu cred! Vai, ce e aici! Nu cred, îmi vine să plâng. Vai, ce faină e. O să am și eu un d-asta mic?”, a spus Culiță Sterp după ce și-a strâns nepoțica la piept. 

Citeste si: Nu si-a crezut ochilor cand a vazut ce il asteapta in parcare! Culita Sterp a ramas fara cuvinte: "Vai de capul meu! Mie nu imi vine sa cred! Doamne..."

Culiță Sterp a fost foarte emoționat în momentul în care i-a întâlnit pe toți cei dragi, fostul concurent de la Survivor România 2021 mărturisind că

i-au lipsit enorm clipele petrecute alături de familie și că, în urma experienței din Republica Dominicană a învațat să îi aprecieze mai mult pe cei din jur și să pună pe primul loc lucrurile care contează cu adevărat.

Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi atunci când și-a strâns nepoțica în brațe
Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi atunci când și-a strâns nepoțica în brațe[Sursa foto: Instagram]

Faimosul de la Survivor România 2021 așteaptă cu nerăbdare să devină tată, acesta fiind motivul pentru care nu a mai putut continua lupta pe traseele din Republica Dominicană.

Citeste si: Mama Geta regreta ca fiul ei, Culita Sterp, a renuntat la Survivor Romania? Ce declaratii surprinzatoare a facut femeia dupa intoarcerea Faimosului

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Culita Sterp si iubita sa, prima aparitie impreuna, dupa revenirea Faimosului din Republica Dominicana! Ce dezvaluiri inedite a facut Daniela despre relatia sa cu mama Geta!

În timp ce liderii G7 vorbesc despre plafonare, prețul petrolului a mai crescut cu 2%

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce s-a întâmplat cu Faimosul Culiță Sterp. Concurentul Survivor are multe probleme de sănătate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies