Cum a răspuns Metrorex la cererea STB de a se alătura grevei! Cu ce vor circula românii începând de luni

,
Grevă

Cum a răspuns Metrorex la cererea STB de a se alătura grevei! Cu ce vor circula românii începând de luni

[Sursa foto: PixaBay]

Angajații STB care fac grevă i-au încurajat pe angajații Metrorex să se alăture grevei și să oprească și ei traficul din Capitală. Iată care a fost răspunsul conducerii metroului.


In articol:

După ce angajații Metrorex au fost îndemnați de către greviștii STB să se alăture grevei, compania a anunţat că metroul va circula conform programului în următoarea perioadă.

Care a fost răspunsul Metrorex la propunerea de a se alătura grevei

Grevă

Răspunsul Metrorex la propunerea STB de a se alătura grevei

[Sursa foto: Facebook Metrorex]

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presă, conform cărora există suspiciunea ca circulaţia la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent”, spune comunicatul Metrorex.

Citeste si: Greva angajaților STB continuă și astăzi! Traficul este în continuare blocat, cetățenii nu mai pot circula cu autobuzul

Așadar, compania neagă informaţiile care au apărut în mediul public, conform cărora angajaţii Metrorex s-ar alătura grevei STB.

De asemenea, directorul general STB, Adrian Criț, a precizat duminică faptul că Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, este și președintele federației sindicatelor din transportul public, în care este inclus și sindicatul de la metrou.

Citeste si: Greva STB continuă și astăzi! Vasile Petrariu, liderul de sindicat, dorește ca și Metrorex să facă grevă

Greva pornită de angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) continuă şi astăzi, duminică, în a patra zi de protest, cu toate că Tribunalul Bucureşti a declarat protestul ca fiind ilegal. Directorul STB a transmis că pe traseele din Capitală circulă aproximativ un sfert din mijloacele de transport în comun programate. Sâmbătă au apărut și  tensiuni în rândul protestanților, din cauza șoferilor și vatmanilor care nu au vrut să facă grevă și au ieșit pe traseu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Greva angajaților STB continuă și astăzi! Traficul este în continuare blocat, cetățenii nu mai pot circula cu autobuzul

Scandal sângeros între două femei din Prahova: Polițiștii fac cercetări pentru tentativă de omor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Percheziţii DNA la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan susține că nu cunoaște motivul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies