Cum a luat naștere relația dintre regele Charles și Camilla. Povestea de dragoste a celor doi ascunde detalii inedite

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 apr 2024, 11:09

Cum a luat naștere relația dintre regele Charles și Camilla

Sursa: Facebook The Royal Family

Camilla Parker nu a fost prima soție a regelui Charles, însă a fost cea ce l-a făcut să simtă adevărata iubire, iar aceasta este povestea lor de dragoste.

Atât Camilla, cât și regele Charles, au avut parte de mariaje nereușite, însă cei doi au avut norocul de a se cunoaște și de a descoperi ce este adevărata iubire. Deși oamenii au criticat modul în care relația celor doi a luat naștere, s-a dovedit a fi o legătură longevivă, fiind împreună de peste două decenii. Iată cum a luat naștere relația dintre regele Charles și Camilla. 

Cum s-au cunoscut Charles și Camilla

Povestea de dragoste dintre regele Charles și Camilla a fost una controversată, deoarece se crede că această legătură dintre cei doi ar fi avut loc în perioada în care Charles era căsătorit cu Prințesa Diana. Regele Charles a cunoscut-o pe Camilla atunci când avea puțin peste 20 de ani, prin intermediul unui prieten comun, în 1970, la un meci de polo la Windsor Great Park, un parc regal, iar conexiunea dintre cei doi a fost una imediată.

După ce au văzut cât de bine se înțeleg și cât de multe lucruri au în comun, regele Charles și Camilla au decis să iasă tot mai mult pentru a începe povestea lor de dragoste, însă lucrurile nu au mers conform planului. Regele Charles și-a dat seama de sentimentele reale pe care le are față de Camilla, însă familia regală nu a susținut această relație, motiv pentru care bărbatul a fost nevoit să se despartă de femeia vieții sale, chiar înainte de a servi în Marina Regală timp de opt luni.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, în mijlocul unei noi dispute regale: De ce riscă cei doi să rămână fără titluri

După despărțirea de regele Charles, Camilla l-a întâlnit pe Andrew Parker Bowles, cel ce a devenit primul ei soț, în anul 1973, iar regele Charles a ales să își refacă viața cu Diana, în iulie 1981. Deși se credea că regele Charles a găsit fericirea în brațele Dianei, bărbatul nu putea să treacă peste marea lui iubire, Camilla, astfel a decis să se vadă în continuare, deși amândoi aveau

mariaje fericite. Idila celor doi nu a fost ascunsă pentru foarte mult timp, deoarece în anul 1992 s-a aflat despre relația lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Regele Clarles și Camilla au decis să divorțeze pentru a se putea bucura unul de celălalt, iar în anul 2005, cuplul a anunțat logodna, urmând să se căsătorească la doar câteva zile de la acest moment, potrivit viva.ro.

Când a aflat Diana de relația dintre Charles și Camilla

Regele Charles a încercat să ascundă relația pe care a avut-o cu Camilla de prințesa Diana, spunându-i acesteia că cei doi sunt prieteni și nimic mai mult. Prințesa Diana a aflat adevărata relație dintre cei doi după ce a fost cerută în căsătorie de regele Charles, însă acesta a ținut să adauge că nu mai există sentimente între cei doi.

Înainte ca prințesa Diana să afle de adevărata relație pe care regele Charles a avut-o cu Camilla, cele două femei începeau să construiască o relație de prietenie, Diana fiind invitată adesea de Camilla în vizită. Mai mult de atât, Camilla și prințesa Diana au mers împreună să îl susțină pe regele Charles, atunci când acesta participa într-o cursă de cai, potrivit catine.ro.

Fiecare zi ce trecea o făcea pe prințesa Diana să se simtă tot mai nesigură pe relația ei, iar de-a lungul timpului femeia a ajuns într-un punct în care a decis să cel mai bine ar fi să discute cu femeia ce îi distruge căsnicia.

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești, a mărturisit un apropiat al prințesei Diana. Răspunsul acesteia a fost unul șocant, spunându-i: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu”. 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!