Cum a fost cerută în căsătorie Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Multe femei văd așa ceva doar în filme

Autor: Alice Popescu

Bella Santiago, dezvaluiri despre cererea in casatorie

Sursa: Instagram

Bella Santiago a avut parte de o poveste de dragoste ca in filme alaturi de cel care ii este acum sot.

Noua concurenta Bravo, ai stil! Celebrities s-a facut repede remacata in cadrul show-ului de stil si in prima saptamana a ajuns la egalitate cu Rux cea care este considerata cea mai buna concurenta conform clasamantului. Ascensiunea ei in plan muzical a fost la fel de rapida remarcandu-se la show-urile de talente unde a participat si canstigand la unul premiul cel mare, asa ca Bella se poate considera o concurenta redutabila in competitia Bravo, ai stil! Celebrities. 

Citeste si: Maurice Munteanu, amor nebun în cele mai neobișnuite locuri publice: "Da, am făcut!" Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a povestit cu lux de amănunte

Cum a fost ceruta in casatorie Bella Santiago, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ca si pe plan profesional, Bella a dat lovitura si pe plan personal cand l-a cunoscut pe cel care avea sa ii devina sot la un an dupa ce a ajuns in Romania.

Insa, cererea in casatorie a fost una de domeniul filmului dupa cum povesteste chiar Bella intr-un interviu: "A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă.
A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună. Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bella Santiago, cel mai frumos cadou: venirea fiicei ei din Filipine in Romania

Citeste si: Ruxi, foc și para în platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Ilinca, nu mă poți obliga să vorbesc!" Maurice Munteanu, scos din sărite: "Cei de acasă n-au ce să înțeleagă din ghemotocul de hăinițe"

Bella a mai dezvaluit ca si intalnirea cu fiica ei de care a stat despartita cativa ani a fost una cu adevarat emotionanta si mai ales cand l-a cunoscut in carne si oase pe sotul ei.

Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a dezvaluit ca cei doi mai vorbisera si se mai vazusera prin video call.

A fost o întâlnire frumoasă și emoționantă. Ei au mai vorbit prin videocall și s-au împrietenit, deja îl consideră tatăl ei dinainte să îl vadă. Acum îi spune „tati. În România s-a obișnuit repede, chiar a învățat rapid cuvinte și expresii în limba română. Acum merge la meditații, o pregătim pentru școală și mi-ar plăcea să intre la o școală normală, în limba română. Nu mai vrea în Filipine!