Cum a făcut Cristian Boureanu primii bani! „Făceam pe lună mai mulți bani decât făceau tata cu mama împreună„

,
cristian boureanu primii bani

Cum a făcut Cristian Boureanu primii bani

[Sursa foto: Instagram Cristian Boureanu]

Cristian Boureanu, fostul vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a povestit cum a făcut el primii bani și cum a reușit să câștige mai mult decât părinții săi, deși era elev la vremea respectivă.

Cristian Boureanu, fostul vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a povestit despre cum a făcut primii bani și cum a reușit la un moment dat să câștige chiar mai mult decât părinții săi, deși la vremea respectivă era doar un elev. 

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu! Ioana a împlinit 21 de ani

Cum a făcut Cristian Boureanu primii bani 

Invitat în cadrul unui podcast, Cristian Boureanu a povestit despre cum a făcut primii bani și cum a reușit să câștige sume impresionate la vremea respectivă, deși era doar un elev.

Sumele pe care acesta reușea să le obțină erau mai mari chiar și decât salariile părinților săi, de profesie ingineri, cu o vastă experiență în domeniu.

„Eu am vândut ziare, eu am făcut primii bani din ziare după Revoluție. Vindeam ziare vineri după- masă după școala si sâmbătă toată ziua (…)  și făceam pe lună mai mulți bani decât făceau tata cu mama împreună, ingineri cu 30 de ani vechime…„  a

declarat Cristian Boureanu. 

Cristian Boureanu a devenit membru al PDL din februarie 2008 și a fost membru de marcă al Partidului Democrat Liberal, având funcția de vice-președinte. În decembrie 2012 s-a retras din politică, demisionând din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Democrat Liberal, iar de atunci a fost implicat într-o serie de scandaluri atât cu membrii ai familie, dar și cu Poliția. 

Cel mai răsunător scandal în care a fost implicat Cristian Boureanu este cel de acum câțiva ani când fostul deputat a fost acuzat că a lovit și înjurat un polițist care l-a oprit la un control de rutină în trafic, deși la volanul mașinii nu se afla fostul politician. 

Citeste si: Cristian Boureanu, invitat la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:00

Cristian Boureanu, condamnare cu suspendare

În urma acelui scandal, Cristian Boureanu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și obligat să plătească daune de 7.000 de euro poliţistului agresat. 

La ieşirea din sala de judecată, Boureanu a spus că respectă decizia judecătorului, adăugând în acelaşi timp că pe lângă probele depuse la dosar au existat şi probe care nu au ajuns niciodată la dosar. El neagă în continuare unele acuzaţii aduse, precum faptul că l-a rănit pe poliţist şi că i-a rupt uniforma.

Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a ţinut puternici într-un an foarte greu.(...) Respect decizia judecătoarei şi apreciez că cineva a citit cu adevărat ce s-a întâmplat acolo şi s-a uitat pe probele existente la dosar, sunt probe care nici nu au ajuns la dosar şi probe care au ajuns la dosar în ultimul moment. O singură concluzie trag: m-am legitimat şi decizia de astăzi arată foarte clar că nu există decizia că nu m-am legitimat. M-am legitimat conform legii.(...)

Nu l-am atins pe poliţist, nu i-am rupt uniforma. Eu am fost acuzat că l-am degradat, uniforma e întreagă, nici poveste că i-am prins mâna la spate şi i-am fracturat-o. Am fost acuzat pentru asta pe perioada în care am stat în arest. Nu i-am prins degetul în uşă, filmările arată foarte clar că uşa s-a închis o singură dată”, a declarat Cristian Boureanu, citat de news.ro

Despre scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului și despre multe alte lucruri va vorbi Cristian Boureanu duminică, la Kanal D. Fostul politician este invitatul lui Denise Rifai care-i va adresa 40 de întrebări duminică, începând cu ora 22:00 la Kanal D! 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"Cine este Iancu Sterp să merite atât?” Suma fabuloasa pe care fiul mamei Geta ar fi cerut-o pentru a intra din nou in cusca MMA

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie: zonele în care vom avea zăpadă

"Cine este Iancu Sterp să merite atât?” Suma fabuloasa pe care fiul mamei Geta ar fi cerut-o pentru a intra din nou in cusca MMA

"Nu suntem o familie de bețivi și drogați!" Mama Geta și fiica ei, Getuța, reacții vehemente după valul de reacții negative la adresa lui Culiță Sterp

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies