Cum a ajuns Augustin Viziru să fie arestat din greșeală în Germania: ”Chiar nu am făcut nimic”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 apr 2022, 14:40

Cum a ajuns Augustin Viziru să fie arestat din greșeală în Germania: ”Chiar nu am făcut nimic”

Sursa: Captură YouTube

Augustin Viziru, invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, a făcut dezvăluiri explozive despre momentele cheie din viața lui.

Augustin Viziru a devenit cunoscut prin intermediul rolurilor de „băiat rău” pe care le-a interpretat de-a lungul anilor în telenovele. În ultimii ani, viața lui Augustin Viziru s-a schimbat semnificativ, a fost dependent de jocurile de noroc, era înglobat în datorii, iar astăzi se poate declara un tată împlinit. Actorul are planuri mari de viitor, iar revenirea pe micile ecrane a fost îmbrățișată cu bucurie de fanii săi. Invitat în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, Augustin a vorbit despre momentele cheie din viața lui.

Augustin Viziru, la închisoare pentru 24 de ore

Augustin Viziru este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, rolurile de „băiat rău” i-au adus notorietatea și a ajuns foarte repede să fie iubit de telespectatori. Ultimii ani au fost destul de controversați pentru Augustin Viziru. Actorul a devenit dependent de jocurile de noroc și s-a înglobat în datorii. 

Augustin a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări în fiecare zi de vineri pe canalul de YouTube theXclusive, că odată ce fiica lui a venit pe lume s-au produs și schimbările, a devenit mult mai responsabil și a renunțat la vicii. Întrebat de Adiță dacă a avut vreodată probleme cu legea, Augustin a dezvăluit că a fost arestat în Germania, însă nu pentru că a făcut ceva, ci pentru că a fost confundat cu o altă persoană.

Citeste si: Augustin Viziru, primele declaratii la sosirea pe aeroport: „Ma duc sa stau cu fetitele mele pe canapea, sa ma relaxez...”

Actorul a mai precizat că nu a avut niciodată probleme cu legea, deși de multe a fost în situația în care ar fi putut ajunge după gratii, însă a scăpat basma curată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

”(n.r Ai stat vreodată 24 de ore pe circă?) Am stat, am stat, dar nu în România. Și chiar nu am făcut nimic, am fost confundat”, a dezvăluit Augustin Viziru.

Augustin Viziru este implicat în foarte multe proiecte și a anunțat că va juca în noi producții, unele dintre ele au fost deja filmate și urmează să fie difuzate.

Citeste si: Pe cine nu poate ierta Augustin Viziru sub nicio formă. Drama care i-a marcat complet viața:”A fost pentru mine zeul suprem”