Culiță Sterp și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Imaginile care au rupt inimile fanilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 dec 2022, 15:11

Culiță Sterp și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Imaginile care au rupt inimile fanilor

Sursa: Captură video

Culiță Sterp și-a făcut bagajul și a plecat de acasă. Artistul a fost condus de către logodnica lui și de Milan, fiul pe care îl au împreună.

Culiță Sterp și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, iar imaginile au ajuns în mediul online.

În lacrimi, acesta a părăsit casa în care a stat în ultimii ani.

Culiță Sterp și-a făcut bagajele și a plecat de acasă

Citește și: Cine este cel mai profitabil dintre frații Sterp pe rețelele de socializare! Cât câștigă Culiță Sterp pe an din Youtube

Astăzi, 1 decembrie, Culiță Sterp a lansat o melodie dedicată românilor plecați în afară, pentru un trai mai bun.

Artistul a pus punctul pe „i” și a cântat despre cele mai grele părți ale acestui sacrificiu.

La scurt timp de la lansare, melodia acestuia a strâns, deja, zeci de mii de vizualizări, sute de comentarii, iar internauții au vorbit despre propria experiență și despre propriile probleme pe care le au din cauza faptului că stau departe de familie.

Citește și: "Cine este Iancu Sterp să merite atât?” Suma fabuloasa pe care fiul mamei Geta ar fi cerut-o pentru a intra din nou in cusca MMA

„La mulți ani România, la mulți ani români de pretutindeni! Melodia asta este pentru voi! Pentru cei care munciți pentru familia voastră și pentru cei dragi, departe de casă! Știu că nu este deloc ușor si chiar daca unii din voi o duceți mai bine decât in România, stiu că o parte din sufletul vostru a rămas aici! Vă iubim si suntem cu sufletul alături de voi, de aici de ACASĂ! 🤍 , a fost mesajul postat de Culiță Sterp, imediat ce melodia s-a lansat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Culiță Sterp avea o alcoolemie mare în noaptea accidentului

În urmă cu două săptămâni, Culiță Sterp a provocat un accident, în Cluj, în timp ce se întorcea de la o filmare. Atunci, în urma analizelor efectuate, s-a concluzionat că acesta avea o alcoolemie de 0,70 grame/litru alcool put în aerul expirat.

În urmă cu doar câteva zile, Institutul de Medicină Legală a reluat analizele și s-a găsit că, de fapt, alcoolemia acestuia era de 0,89 grame. Culiță Sterp a fost testat după ce a fost găsit ascunzându-se într-o toaletă ecologică, în timp ce era căutat de polițiști.

Ipostaza inedită în care Denisa Coțolan l-a surprins pe Iancu Sterp. Nimeni nu l-a mai văzut așa pe internet

Citește și: Culiță Sterp a luat pe toată lumea prin surpridere: "M-am angajat, gata!" Unde și cum a apărut îmbrăcat cântărețul

Mai mult decât atât, săptămâna trecută, Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată.  Atunci, acesta a avut un comportament care a stârnit, din nou, furia internauților, deoarece acesta a ironizat un jurnalist, spunând: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”.

În momentul de față, Culiță Sterp se află sub control judiciar pentru 60 de zile și nu are dreptul de a părăsi țara. Din acest motiv, artistul a fost nevoit să își anuleze mai multe concerte pe care le avea programate în străinătate.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies