Culiță Sterp a făcut anunțul în miez de noapte: "Pentru mine asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmpla"

,
Culita Sterp a facut anuntul in miez de noapte

Culita Sterp nu mai poate canta in strainatate

[Sursa foto: Instagram]

Cantaretul a iesit la rampa cu noi declaratii dupa accidentul din urma cu o saptamana pe care l-a provocat in centrul Clujului.

Preț de câteva zile, Culita Sterp nu a dorit să facă nicio declarație publica despre ce s-a întâmplat, cea care a ieșit public fiind logodnica lui care a vorbit despre ce s-a întâmplat și că artistul are nevoie de o perioada să digere tot ce s-a întâmplat fiind în stare de soc.

La începutul acestei săptămâni, Culita Sterp a vorbit pentru prima data în public despre accidentul provocat, însă a avut și câteva ieșiri necontrolate în fata jurnaliștilor atunci când a mers din nou în fata judecătorilor. Mai mult oameni din media i-au comentat gestul necugetat, declaradu-l total nepotrivit și sfidător în același timp. 

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp nu mai face față comenzilor de când și-a deschis afacerea cu haine pentru copii. Cât costă un hanorac și o pereche de pantaloni pe site-ul blondinei

Culita Sterp a facut anuntul in miez de noapte

Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

Deoarece artistul se afla pus sub control judiciar, nu mai poate parași teritoriul României și deci, nu mai poate să își onoreze cântările din strainate.Mai mult decât atât, în urma verificărilor s-a constatat că în momentul accidentului Culiță Sterp era beat, iar testele toxicologice au indicat că se afla sub influența substanțelor interzise.

Pe numele lui Culiță Sterp a fost deschis dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan. După ce a stat 24 de ore în arest, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Judecătorii au decis să artistul să rămână sub control judiciar, iar cererea de ridicare a restricției de părăsirea a țării pe motiv că artistul trebuie să-și onoreze cântările în străinătate a fost refuzată.

Culita Sterp: "Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmpla"

culita-sterp-iancu-accident-mesaj

Culiță Sterp a postat primul mesaj de la accident. Cui era adresat acesta și cine este de partea lui

[Sursa foto: Instagram]

Culiță a vorbit pe pagina lui de Instagram despre faptul că nu poate parași tara să își onoreze contractele pe care le avea: "Am un anunț de făcut pentru voi, n-o să vorbesc foarte mult pentru că sunt oameni care mă judeca indiferent ce-aș face și orice aș zice. După cum știți, mi s-a impus măsură controlului judiciar și anume de a nu parași tara pentru o perioada de timp. Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmplă pentru că nu pot fi lângă oamenii care mă asculta din străinătate, de fanii noștri, așa că n-o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate, adică cel din Belgia, Anglia, Irlanda și Germania, dar vă promit că atunci când se rezolva problemele, o să fim pe scena și o să fim alaturi de voi, până atunci ne vedem la noi în tara, în Romania," a anuntat cantaretul pe pagina lui de Instagram.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

S-a aflat ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat alcoolemia artistului

Va fi show la Alba Iulia: mii de porții de fasole de 1 Decembrie

S-a aflat ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat alcoolemia artistului

Andreea Tonciu și soțul ei, la un pas de divorț: „Eram pe punctul să-mi iau zborul”. Ce a convins-o pe fosta concurentă „Bravo, ai stil” să nu încheie relația

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies