Cine este Andrei Neacsu? Cu ce se ocupă, de fapt, soțul Ilincăi Vandici. Care este relația dintre el și prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 30 aug 2021, 13:12
Cu ce se ocupă, de fapt, soțul Ilincăi Vandici.
Sursa: Facebook

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Iată cu ce se ocupă bărbatul!

Toată lumea o cunoaște pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", însă puțini știu cine este soțul vedetei și cu ce se ocupă acesta.

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Cand incepe Bravo, ai stil! sezonul 7. Zilele si orele de difuzare ale celui mai iubit fashion show de la Kanal D

Cine este soțul Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici s-a căsătorit în iunie 2016 cu Andrei Neacșu și au împreună un băiețel în vârstă de patru ani, pe nume Zian Ioan Neacşu. 

Dacă soția lui este mereu în lumina reflectoarelor, Andrei Neacșu sau Spelbu, așa cum este cunoscut în unele cercuri, preferă să nu iasă prea mult în evidență.  

Citeste si: Premiera noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30!

Tatăl lui Andrei Neacșu a fost viceprimarul comunei Tunari și l-a ajutat pe soțul prezentatoarei TV să își înființeze o companie de imobiliare în Tunari, care îi aduce venituri imense. Soțul Ilincăi vinde și cumpără apartamente și încasează sute de mii de euro.

Pe lângă acest aspect, Andrei Neacșu a mai practicat și kickboxing-ul și este luptător MMA. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ilinca Vandici, despre relația cu Andrei Neacșu

În urmă cu câțiva ani, Ilinca Vandici a vorbit despre trecutul soțului ei, care a mai fost căsătorit. Andrei Neacșu a fost căsătorit cu Alexandra Corina Bocagiu, fostă deputată PSD Ilfov. Cei doi s-au căsătorit în 2015, însă au divorțat la doar trei luni din cauza infidelităților bărbatului.

Cu toate acestea, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" a declarat că l-a acceptat așa cum este.

Vedeta a mărturisit că amândoi au decis să fie sinceri înainte de a face marele pas. 

"Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord.

Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment", a declarat Ilinca Vandici.

Citeste si: Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul Bravo, ai stil! sezonul 7

Ilinca Vandici a precizat că soțul ei, Andrei Neacșu,  este un bărbat ascultător și nu are rețineri în a-i spune orice supărare ar avea.

" Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată.

Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine.

Am inhibat anumite trăiri, stări, emoţii, sentimente, frustrări pe care le aveam. Am învăţat că, dacă vreau să fiu cu adevărat fericită, să nu mai fac asta şi oamenii trebuie să aprecieze sinceritatea şi să înţeleagă. Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă", mai spunea frumoasa prezentatoare.