Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav? Distracţie maximă cu Orlando şi Ţibulcă, la matinalul de la Radio Impuls - “Scularea”

,

Victor Slav, îndragita vedetă Kanal D, le-a dat romanilor “Scularea” astăzi, cu Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, prezentatorii matinalului de la Radio Impuls.

Carismaticul prezentator s-a alăturat colegilor săi, oferindu-le ascultătorilor din energia sa debordantă, dar şi din farmecul irezistibil.

Victor Slav a dat curs întrebărilor venite din partea lui Orlando şi Ţibulcă, cei trei făcând haz de “necaz”, atunci când întrebările erau “incomode”. Victor, vestit pentru calmul său, a răspuns surprinzător la întrebarea “Cum reacţionezi în trafic, atunci când este aglomerat?”, stârnind reacţii spumoase în studioul matinalului.

“<Povestea> că Victor Slav e calm este … un mit. Desigur că educaţia primită, cei 7 ani de acasă mă determină să mă comport civilizat. Pot afirma despre mine că sunt un om stăpânit!”, a răspuns Victor.

Luna cadourilor se apropie cu paşi repezi de sărbătoarea cea mare şi, cum împodobirea bradului este o tradiţie importantă, Victor Slav a dezvăluit care este opţiunea sa în alegerea pomului de Crăciun.

“Prefer bradul artificial. Dar, e adevărat, bradul natural îmi aduce aminte de copilărie!”, marturiseşte Victor.

  Simpaticul prezentator a rememorat o întâmplare inedită, din perioada comunistă, în vremea când <Moş Gerilă> venea la cei mici.

“Când eram eu copil, exista <Moş Gerilă>. Îmi aduc aminte că într-un an a venit <Moş Gerilă> cu un tramvai de jucărie, din metal.

Tramvaiul acela avea desenaţi, la geamuri, nişte copii, care păreau înghesuiţi; atât am plans, părea atat de urâtă jucaria J! Chiar o voi intreba pe mama dacă mai are tramvaiul meu de jucarie ”, rememorează amuzat, Victor.

Citeste si: Simona Pătruleasa, luată la întrebări de Orlando şi Ţibulcă în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls

Citeste si: Vedetele Kanal D au dat startul Sarbatorilor de iarna! Simona Patruleasa si-a aniversat ziua de nastere alaturi de sute de oameni, in cadrul evenimentului din Bucuresti Mall- Vitan

Citeste

si: Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale: "Promite a deveni o mare dansatoare!"

Nu pierde ţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul “Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simona Pătruleasa, luată la întrebări de Orlando şi Ţibulcă în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls

Instanța a decis: Polițistul nu te mai poate amenda dacă ai uitat acasă asigurarea RCA

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Vedetele Kanal D au dat startul Sarbatorilor de iarna! Simona Patruleasa si-a aniversat ziua de nastere alaturi de sute de oameni, in cadrul evenimentului din Bucuresti Mall -...

Surprinzator! Afla ce profesii au umoristii din „Moldovenii”! Noul serial de comedie de la Kanal D incepe maine, la 22:00, si va fi difuzat in fiecare sambata! 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies