Cristina Spatar a trait momente de neuitat in Malta! Iata prin ce aventuri a trecut vedeta

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:38

Aventura Cristinei Spatar in Malta a inceput in aeroport. Cu bagajul pierdut, dar regasit dupa clipe de cautare disperata si cu multe emotii pentru videoclipurile ce urmau sa fie filmate!

Au urmat momente tensionate intre ea si stilisti. Dar, toate pentru ca artista este o perfectionista! Nu lasa niciun detaliu la voia intamplarii!

A trecut si stresul, s-au mai domolit si nervii asa ca a putut sa beneficieze si de cateva ore de somn. O ocazie tocmai buna de a o surprinde pe Cristina Spatar cum rar va este dat sa o vedeti!

Viata de artist nu este deloc usoara! Mai ales cand vrei ca totul sa iasa bine.

Trebuie sa ai un program bine stabilit, pe care sa-l respecti punct cu punct, sa lucrezi cu o echipa de specialisti si sa sa te adaptezi oricarei situatii care intervine pe parcurs.

A fost si multa munca, dar, si distractie! Iar cand exista o pauza intre filmari, merge si un drum prin magazine! Zilele au trecut si dorul de casa si de cei dragi i-au provocat noi emotii.
Cand a ajuns la Biserica Miracolelor, Cristina Spatar a fost pur si simplu coplesita si a izbucnit in plans.

Ii multumeste in fiecare zi lui Dumnezeu ca i-a daruit o familie asa frumoasa! Ii place meseria de „mamica” si chiar se gandeste sa mai faca un copil!

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Calendar creștin-ortodox 29 iunie 2022: Sărbătoare mare, cu cruce roșie în calendar! Rugăciunea pentru izbăvirea de necazuri care se rostește miercuri

A vizitat locuri superbe! A cunoscut oameni frumosi si a trait sentimente la cote maxime! Ce mai, a avut parte de surprize minunate.

Si chiar de o aniversare superba!

Am surprins-o pe Cristina Spatar in toate ipostazele!  Tristete, fericire, stres si emotii puternice. Povesti amuzante dar si pline de mister! Povesti muzicale care ii vor aduce succesul  scontat!

O calatorie unica intr-o destinatia perfecta pentru filmarile videoclipurilor dar si pentru momentele de relaxare: Malta, insula mierii, insula de suflet a Cristinei Spatar.

 


Radu, măcinat de gelozie, după ce a văzut-o pe fosta lui iubita în brațele lui Alexandru! Dansul celor doi concurenți a stârnit multe controverse în Casa iubirii! Bianca a observat jocul Cristinei: „ÎI face în ciuda lui Radu!”