Cristina Șișcanu s-a întors în România! Momente emoționate pe aeroport! A fost așteptată de soțul ei și de fiica lor! FOTO, VIDEO

Autor: A.I.
Actualizat: 26 ian 2020, 16:48

Cristina Șișcanu s-a întors în România, după eliminarea de la Survivor! Ea a fost așteptată la aeroport de către soțul ei, Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra.

Cristina Șișcanu a fost foarte fericită să îi revadă pe cei dragi după plecarea din Dominicană.

Ea este prima Faimoasă care părăsește reality-show-ul de la Kanal D. Din echipa Faimoșilor a mai plecat și Augustin Viziru, după o accidentare.

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la “Survivor România”, după ce colegii ei din echipa Faimoșii au propus-o spre eliminare alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc.

Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a reacționat Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor România”.

“Sunt foarte mândru de soția mea, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție”, a spus soțul Cristinei, Mădălin Ionescu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.