Cristina Siscanu

,
Cristina Siscanu, concurentă la Survivor Romania - KANAL D
Cristina Siscanu, concurentă la Survivor Romania - KANAL D

Cristina Siscanu este concurenta in primul sezon al show-ului "Survivor Romania" de la KANAL D. Zece vedete vor incerca sa supravietuiasca in jungla din Dominicana.


In articol:

Cine e Cristina Siscanu de la Survivor Romania

Cristina Siscanu este una dintre aparițiile cele mai tonice și mai exuberante din showbiz-ul românesc. Cu o experiență bogată în televiziune, prezență foarte activă în social media, mama devotată, Cristina Sișcanu a stârnit un adevărat fenomen pe rețelele de socializare militând pentru dreptul mamelor de a-și alăpta pruncii în public.

Este soția lui Mădălin Ionescu și împreună sunt părinți pentru trei copii minunați, doi dintre ei din căsnicia anterioară a cunoscutului om de televiziune. Ambițioasă, vocală, atașată de valorile familiei, asumată în alegerile expuse public, Cristina Sișcanu va atrage, cu siguranță, atenția publicului la “Survivor România”.

Cristina Siscanu despre participarea la "Survivor Romania"

“Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt <Survivor>!”, a spus Cristina Sișcanu.

Fotografii cu Cristina Siscanu 

Cristina Siscanu, concurentă la Survivor Romania - KANAL D
Cristina Siscanu, concurentă la Survivor Romania - KANAL D

Despre "Survivor Romania"

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cristian Comănici, discuție fabuloasă cu Alexandra! Ce întrebare "încuietoare" i-a pus! Râzi cu lacrimi

Cum va face Coreea de Nord rost de vaccinul anti-COVID-19 fără să dea bani: Hackerii au misiune precisă

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 27 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela i-a pus la punct pe concurenți

Se întoarce la Puterea Dragostei? Fostul concurent deja se află în Turcia


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies