Cristina P. a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!”

Gala de aseara a celui mai iubit show de fashion din Romania a culminat cu eliminarea Cristinei P. din competitie, in urma voturilor telespectatorilor.

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania au avut parte aseara atat de calificative bune, din partea juratilor, dar si de note foarte mici, tinutele/momentele prezentate nefiind in concordanta cu cerintelor competitionale.

La finalul Galei “Mireasa”, moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, prezinta clasamentul realizat in urma notelor juratilor. Corina si Irina au ocupat prima pozitie a clasamentului, obtinand fiecare cate 10 puncte, iar Cristina Zloti a ocupat ultima pozitie din clasament, acumuland doar 3 muncte din partea juratilor.

Corina este concurenta care a obtinut imunitate, in urma performantelor competitionale din aceasta saptamana, si va fi protejata in editiile saptamanii viitoare si in Gala de sambata viitoare.

Nadina, Cristina Zloti si Cristina P. s-au aflat in fata juratilor, fiecare dintre concurente aflandu-se in pragul eliminarii.

In urma voturilor telespectatorilor, obtinand un punctaj de doar 1.3%, Cristina P. este eliminata din competitia “Bravo, ai stil!”, Nadina obtinand 36.0% voturi in randul telespectatorilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate