Sari la conținut

Cristina Mihaela si-a anuntat prietenii ce cadou isi doreste de ziua ei! "Sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit..." Uite la ce viseaza fosta finalista de la "Bravo, ai stil!"

Cristina Mihaela si-a anuntat prietenii ce cadou isi doreste de ziua ei! "Sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit..." Uite la ce viseaza fosta finalista de la "Bravo, ai stil!"

Pe 27 iunie, Cristina Mihaela Dorobantu va implini 27 de ani, ocazie cu care isi doreste sa primeasca un cadou special.

"Te rog, ajuta-ma sa facem o fapta buna de ziua mea de nastere!
 
Pe 27 iunie voi implini 27 de ani si iti cer ajutorul pentru a face un gest frumos impreuna. Mi-am propus sa strang ci ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba in bine viata unor oameni care sufera de boli incurabile. Acesti oameni se afla in ingrijirea Fundatiei Hospice Casa Sperantei.
 
Celor ce vor sa-mi faca un cadou ziua mea de nastere le adresez rugamintea sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci sa doneze orice suma de bani in acest cont. Doar impreuna ii putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideti sa facem impreuna un gest frumos anul acesta. Si, incepand de acum, de fiecare data cand este nevoie!
http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6087", a scris Cristina Mihaela in postarea de pe Instagram.
 
 

Te rog, ajuta-ma sa facem o fapta buna de ziua mea de nastere! Pe 27 iunie voi implini 27 de ani si iti cer ajutorul pentru a face un gest frumos impreuna. Mi-am propus sa strang ci ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba in bine viata unor oameni care sufera de boli incurabile. Acesti oameni se afla in ingrijirea Fundatiei Hospice Casa Sperantei. Celor ce vor sa-mi faca un cadou ziua mea de nastere le adresez rugamintea sa nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci sa doneze orice suma de bani in acest cont. Doar impreuna ii putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideti sa facem impreuna un gest frumos anul acesta. Si, incepand de acum, de fiecare data cand este nevoie! http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6087

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net