Cristina Mihaela, prezentatoarea "Bravo, ai stil! Panorama", de 1 mai, in Turcia! Ce vrea neaparat sa-si cumpere din Istanbul

,

Moderatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 10:30, se afla intr-o mini-vacanta de 1 mai in Turcia, la Istanbul.

Vedeta este o impatimita a vacantelor exotice, insa fiind angrenata in proiectul de la Kanal D, care necesita prezenta ei zilnica pe platourile de filmare, aceasta a ales sa mearga mai aproape de Romania, in tara vecina. Fiind o fana a shopping-ului si a fashionului, Cristina nu a putut sa rateze celebrul bazar si faimoasa piata de peste din Istanbul.


“Sunt fascinata de acest oras! Imi doresc sa merg in bazar, sa fac cateva cumparaturi.
Deja mi-am pus in minte ce vreau sa-mi achizitionez: papucii aceia traditionali, cu ciucure. Probabil ma veti vedea incaltata cu ei la emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama". Nefiind la prima mea vizita in Istanbul, imi doresc ca in aceste zile sa revin intr-o piata cu peste unde se poate manca dumnezeieste”, ne-a spus Cristina Mihaela, inainte de a pleca in vacanta.
 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Maurice Munteanu, mai dur ca niciodata cu una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Maurice Munteanu, mai dur ca niciodata cu una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”

Kemal si Emir joaca ruleta ruseasca! Iata ce se intampla in episodul dramatic din "Dragoste infinita", in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies