Cristina Mihaela nu a mai rezistat și a răbufnit dur: "Te comporți mizerabil!" Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" miercuri, 3 noiembrie, de la ora 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc miercuri, 3 noiembrie, la Kanal D.

Miercuri, 3 noiembrie, fanii emisiunii Puterea dragoste i vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și   Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Paul, fostul concurent de la Puterea dragostei, a devenit tată pentru prima dată. Iubita lui, Masha, i-a dăruit un băiețel

Puterea dragostei, miercuri, 3 ianuarie

În ediția de miercuri, 3 noiembrie, conflictele dintre concurenţi vor fi la alt nivel. Va avea loc un nou scandal în casa Puterea Dragostei, de data aceasta cearta monstru fiind în ambele tabere, deoarece neînțelegerile dintre concurenți nu se termină.

Situația scapă de sub control în casa Puterea Dragostei!Concurenții nu s-au mai putut abține și au apelat la jigniri și certuri grave.

Se pare că de la ediție la ediție, conflictele dintre concurenți se accentuează în casa Puterea dragostei.Edițiile devin din ce în ce mai incendiare, deoarece concurenții scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Mai mult, concurenții au dat uitării faptul că au intrat în cadrul emisiunii pentru a-și căuta jumatatea și nu pentru a-și face adversari.

Certurile dintre concurenții Puterea dragostei nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că și-au spus cuvinte grele de mai multe ori, încă din primul moment în care s-au cunoscut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici e pe cai mari. Frumoasa prezentatoare, lovitură de grație în mediul online

Astfel, în ediția de mâine tensiunea va pluti în casa iubirii, pentru că vor fi foarte multe certuri și discuții aprinse între concurenți.

Văzând toate acestea, Cristina Mihaela Dorobanțu a decis să intervină, atunci când unul dintre concurenți a întregut limita. Astfel, vedeta de la Puterea Dragostei a răbufnit: "Eu îți aduc în vedere că ți-am oferit respect până în acest moment. Nu îl mai meriți! Eu nu vreau să iau parte la această mizerie.

În acest moment, te comporți mizerabil!"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de miercuri, 3 noiembrie.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV    al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.