Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”

,
concurenti puterea dragostei
Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat cine paraseste casa Puterea dragostei

Un alt concurent a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei” duminică seara. Însă acesta și-ar fi dorit să plece, așa că nu este chiar o dezamăgire pentru el.


In articol:

Fiecare gală Puterea Dragostei vine cu noi surprize, iar Cutia Pandorei aduce cele mai neașteptate decizii. Atât telespectatorii cât și concurenții au avut parte de surprize în gala de duminică, eliminată fiind o persoană care își dorea să părăsească competiția Puterea Dragostei.

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?

Cei care au fost în pragul eliminării sunt trei concurenți proaspăt intrați în casă. Cei trei aflați în pericol de eliminare au fost Mario, Mihai și Delia.

În final, Delia a fost cea care a părăsit casa ”Puterea Dragostei”.  Se pare că nu a vrut să mai rămână în emisiune și a intuit o strategie pentru a pleca mai ușor.

delia puterea dragostei
Delia a fost eliminată din casa puterea dragostei

"Dragi concurenți, întrucât Delia și-a exprimat în această săptămână, în repetate rânduri, dorința de a pleca acasă, iar noi nu ne dorim ca voi să vă simțiți forțați să continuați ceea ce nu vă doriți, am hotărât ca nu cel ales de voi să plece acasă, ci acea persoană care nu își mai găsește locul aici. Așadar, în această seară, Delia va părăsi competiția", a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Eliminarea nu a fost o surpriză pentru ea, deoarece nu a mai vrut să rămână alături de ceilalți concurenți.

Concurenta s-a gândit la un plan pentru a putea pleca și a reușit. Delia le-ar fi cerut băieților săo voteze pentru a putea fi eliminată din emisiune. 

Cine este Delia de la „Puterea Dragostei”

Delia de la „Puterea Dragostei” este o tânără de 21 de ani. Delia Lina, cum este cunoscută pe rețelele de socializare este una dintre cele mai recente concurente din casa iubirii de la Kanal D.

Delia de la „Puterea Dragostei” este fata care a pășit în urmă cu câteva săptămâni în cadrul show-ului televizat de la Kanal D. La prima vedere, Delia s-a înțeles cu băieții din casa iubirii. Însă, aceasta nu și-a găsit locul în casa Puterea dragostei și și-a exprimat dorința de a pleca acasă.

Alături de Delia, în casa iubirii de la Kanal D, a pășit și Mario, care a venit să-și caute iubirea.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bogdan Mocanu, luat la rost de fani! "E frumoasa cea care ti-a facut poza?" Raspunsul i-a lasat cu gura cascata pe toti

E oficial! Vârsta de pensionare se schimbă pentru mii de români

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Bianca Comanici la "Survivor?" Ce DEZVALUIRE a facut focoasa castigatoare "Puterea dragostei"

Cristian Comănici, discuție fabuloasă cu Alexandra! Ce întrebare "încuietoare" i-a pus! Râzi cu lacrimi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies