Cristina, facuta praf de jurati! Coafura ei, comparata de Maurice cu o “motofloaca hipsterofilă”, iar Iulia Albu i-a completat tinuta cu... o leguma surpriza!

Maurice Munteanu se declara dezamagit de alegerea vestimentara a Cristinei, una dintre cele 7 fete ramase in concurs. Acesta incepe analiza in amanunt a tinutei, comparandu-i hairstylingul cu un termen care starneste zambete chiar si pe chipul Cristinei.

 


“As vrea sa incep de undeva, dar nu stiu de unde! Acea "moţofloacă hipsterofila" propusa in varful capului este atroce”, spune Maurice Munteanu, facand referire la incercarea de hairstyling a Cristinei.

Acesta continua tirul criticilor la adresa concurentei, desfiintand fiecare articol purtat de fata: "Ceasul mi se pare oribil, geanta si pantofii nu-mi plac, camasa din jeans ar fi putut sa aiba o sansa intr-un cu totul alt context. Rochia te face intr-un fel... As vrea sa spun ceva cald dragut, dar nu pot. Ai compus o tinuta de o banalitate ravasitoare.”


Care au fost reactiile celorlati doi jurati si ce a putut sa ii inmaneze Iulia Albu concurentei pentru a-i completa  tinuta veti putea afla astazi, in emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la ora 17:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate