Cristina Dorobanțu, prima apariție la TV, după ce a devenit prezentatoarea Știrilor dimineții la Kanal D! "Întotdeauna am visat să ajung aici"

,
cristina dorobantu

Cristina Dorobantu, prezentatoarea Stirilor diminetii la Kanal D

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgită vedetă a vorbit pentru prima dată în public despre ce trăiri și emoții o încearcă de când a ajuns prezentatoarea Știrilor dimineții la Kanal D!

Cristina Dorobanțu a cucerit publicul Kanal D încă de la primele sale apariții, atunci când a participat la competiția "Bravo, ai stil", apoi această și-a surprins fanii cu aparițiile sale indite în cadrul unei rubrici de stil, la Teo Show și anul trecut atunci când a devenit prezentatoarea emisiunii matrimoniale Puterea dragostei. De curând, Cristina Dorobanțu a devenit prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 07:00, de luni până vineri și este extrem de încântată de împlinirea acestui mare vis și încrezătoare că va reuși să își ineplineasca această nouă misiune cu succes.

Cristina Dorobanțu, prima apariție la TV, după ce a devenit prezentatoarea Știrilor dimineții la Kanal D!

Invitată în platoul Teo Show, acolo unde a prezentat cu succes până anul trecut o rubrică inedită de fashion și stil, Cristina Dorobanțu a vorbit pentru prima dată la TV despre trăirile și emoțiile care o încearcă de când i s-a îndeplinit visul de a prezența știri. Frumoasa vedetă a declarat cu emoții în glas faptul că și-a dorit acest lucru de șapte ani încoace și a continuat să se pregătească intens în paralel cu proiectele pe care le-a avut în derulare în ultimii ani.

cristina dorobantu

Cristina Dorobantu, marturisiri emotionante in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Știrile Kanal D de la ora 07:00, cu Cristina Dorobanțu, din 1 martie!

"Sunt și punctuală și muncitoare...

spun cei din jur că nu pot eu să afirm asta despre mine și am și ajuns până în poziția în care mi-am dorit să fiu! Am visat demult, de șapte ani am tot visat! Întotdeauna am visat să ajung aici și uite că am ajuns! Eu sunt șocată! Adică mă întreabă toată lumea și ce simți? Simt că visele pot deveni realitate, că poți să ajungi unde îți dorești, că trebuie să muncești! Sunt foarte fericită! E pentru prima dată în viață mea când nu știu cum să reacționez! E foarte ciudat! Sper din suflet să nu dezamăgesc! N-o s-o fac! Sunt convinsă că nu!", a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Motivul pentru care Cristina Dorobantu NU mai prezintă Puterea dragostei, sezonul 5! Când va putea fi văzută la TV

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Motivul pentru care Cristina Dorobantu NU mai prezintă Puterea dragostei, sezonul 5! Când va putea fi văzută la TV

Amenințată de recesiune, Germania își activează scutul: Furnizorii de energie vor obligați să justifice viitoare majorări de prețuri

Motivul pentru care Cristina Dorobantu NU mai prezintă Puterea dragostei, sezonul 5! Când va putea fi văzută la TV

Știrile Kanal D de la ora 07:00, cu Cristina Dorobanțu, din 1 martie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies