Cristina Cioran: “Am de gand sa fac un shopping consistent!”

Pentru ca se apropie anotimpul geros, Cristina Cioran, vedeta Kanal D, se pregateste cum se cuvine, mai ales in ceea ce priveste vestimentatia.

 

“De cand ne-am mutat la casa, racoarea se simte mai intens, in special, seara. Casuta noastra, imprejmuita de verdeata si situata pe malul lacului, ne ofera posibilitatea unei relaxari complete, in aer liber. Asa ca, trebuie sa fim bine imbracati ca sa nu simtim temperaturile scazute ale iernii. Anul acesta, imi doresc sa imi schimb garderoba si printre achizitii se va afla si o geaca din puf, pe care mi-o doresc de mai mult timp. Am de gand sa fac un shopping consistent, cu ajutorul stilistei Maria Andrei”, spune Cristina Cioran.
Pe Cristina Cioran o puteti vedea, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D, moderand, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!”

De cand ne-am mutat la casa, racoarea se simte mai intens, in special, seara. Casuta noastra, imprejmuita de verdeata si situata pe malul lacului, ne ofera posibilitatea unei relaxari complete, in aer liber. Asa ca, trebuie sa fim bine imbracati ca sa nu simtim temperaturile scazute ale iernii. Anul acesta, imi doresc sa imi schimb garderoba si printre achizitii se va afla si o geaca din puf, pe care mi-o doresc de mai mult timp. Am de gand sa fac un shopping consistent, cu ajutorul stilistei Maria Andrei”, spune Cristina Cioran.

Pe Cristina Cioran o puteti vedea, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D, moderand, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate