Cristi Mitrea, INTERVIU in EXCLUSIVITATE despre despartirea de Andreea Mantea

S-a iubit patimas cu Andreea Mantea dupa ce a iesit castigatorul unui concurs. Cristi Mitrea nu este, insa, singura vedeta din familie.

Candva, si fratele lui era unul dintre cei mai doriti barbati din showbiz. V-am facut curiosi? Mare iubire mare a fost intre Andreea Mantea si Cristi Mitrea, barbatul care s-a luptat cu multi masculi pentru inima ei. Toata lumea a crezut ca povestea de dragoste dintre cei doi se va incheia doar atunci cand moartea ii va desparti, insa acum cateva saptamani, si-au spus “Adio”.

A pierdut-o pe Andreea Mantea, dar a castigat popularitate. I-a cam crescuuut cota lui Cristi Mitrea. In ultimul timp este asaltat de domnisoare din toate partile. Fetelor, ravniti la Cristi? Stim cum sa il cuceriti. Lasati-l pe el sa faca primul pas!

Pentru ca am vrut sa-l cunoastem mai bine pe fostul iubit al Andreei Mantea, i-am facut o vizita chiar la el acasa. L-am gasit alaturi de fratele lui care ii gatea. Nu multa lume stie ca fratele lui Cristi Mitrea este nimeni altul decat Sorin Mitrea, artistul care a facut parte din celebra trupa Ro-Mania!

##VIDEO127270##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate