Criolipoliza: 6 vedete care iubesc slăbirea prin înghețare

Un tratament de remodelare corporală non-invaziv și nedureros, criolipoliza elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase.

Rezultatul criolipolizei înseamnă mai mulți centimetri în minus exact acolo unde este nevoie, în locurile unde grăsimea se încăpățânează să reziste.

Tratamentul se bucură de rezultate uimitoare la nivel mondial astfel încât a fost numit „nouă liposucție”, cu mențiunea că, spre deosebire de această metodă, criolipoliza este o procedură nechirurgicală. Cum era de așteptat, Hollywood-ul a întâmpinat procedura cu brațele deschise, iar recenziile vedetelor care au apelat și apelează la criolipoliza au început să apară.

Cu toate că majoritatea starurilor nu vor să admită nici în ruptul capului, că ar apela la trucuri de ordin estetic pentru a se menține în formă, există și vedete care nu văd nicio problema în a declara că sunt abonatele clinicilor estetice.

Cum funcționează criolipoliza?

Dispozitivul folosit în realizarea procedurii este așezat pe suprafața pielii, determinând înghețarea celulelor adipoase la temperaturi negative. În contact cu temperatura scăzută, celulele grase, numite adipocite, sunt distruse, fiind dizolvate progresiv, cu eliberarea treptată și eliminarea lipidelor cu ajutorul sistemului limfatic. Celulele grase moarte vor fi metabolizate și descompuse în componente primare, pe care corpul le reutilizează pentru a realiza funcții naturale obișnuite. În practică, ceea ce se întâmplă este eliminarea definitivă a celulelor grase, care nu se mai reproduc.

Răcirea controlată acționează prin deteriorarea selectivă a celulelor adipoase, care sunt mai sensibile la frig, fără a afecta nervii, mușchii, pielea sau organele.

Vedete care apelează la criolipoliză

Khloé Kardashian

Campioană a tratamentelor estetice, Khloé Kardashian declara că a încercat criolipoliza dar și tratamente menite să elimine vergeturile din zona feselor. Cârcotașii susțin că și sora ei mai faimoasă Kim este o abonată a procedurilor de remodelare corporală și fan al criolipolizei.

Jennifer Aniston

Deși are 50 de ani, corpul lui Jennifer nu arată niciun an peste 20. Vedeta a declarat recent pentru revista InStyle că „adoră laserele și tratamentele non invazive”, iar ședințele de criolipoliză au ajutat-o să se debaraseze de depozitele de grăsime din anumite zone ale corpului.

Molly Sims

Actriță și model american, Molly Sims (Delinda Deline din drama Las Vegas produsă de NBC), este o împătimită a criolipolizei.

Molly susține că acest tratament de remodelare corporală a ajutat-o să se ocupe de grăsimea abdominală pe care nu o putea da jos după cele două sarcini. „Nu am avut nevoie de nicio  perioadă de recuperare. Este perfectă pentru mamele ocupate !”, a spus Sims într-un interviu pentru Vanity Fair. „Am avut o experiență minunată și intenționez să o fac din nou.”

Lindsay Lohan

Pe punctul de a apela la un al doilea tratament de criolipoliză, actrița Lindsay Lohan și-a mărturisit dragostea pentru această procedură pe YouTube. "Dragostea mea pentru criolipoliză a ajuns la un nou nivel. Nu ne dorim mereu să mergem la sală, dar trebuie să avem totuși un echilibru... așa că sunt foarte bucuroasă că există un astfel de tratament, sigur și eficient", a declarat Lindsay, referindu-se la criolipoliză.

Mariah Carey

Când vine vorba de aspectul ei fizic și de dietele sau procedurile estetice la care apelează pentru a se menține în formă, Mariah Carey este foarte discretă. Cu toate astea, surse din anturajul vedetei susțin că aspectul ei fizic mult mai conturat din ultima vreme se datorează  exclusiv criolipolizei.

Ali Landry

Miss USA 1996, actrița Ali Landry, intră și ea pe lista celebrităților care au încercat și recomandă rezultatele criolipolizei. Aceasta a dorit să își îmbunătățească aspectul în zona abdominală: "mereu am avut probleme cu această zonă, a trebuit să port lenjerie modelatoare și să îmi sug burta de când mă știu. După numai o ședință de criolipoliză am început să văd rezultatele. Două luni mai târziu, am început să am din nou talie."

Nu doar vedetele de talie internațională au apelat la criolipoliză, ci și multe persoanele publice din România apelează la această procedură pentru a se menține în formă.

Dacă vrei și tu să spui adio depozitelor de grăsime inestetice, vino la clinica SKiN MedSpa din București! Vei putea beneficia de tehnologie de ultimă generație, asociate cu tratamente sigure, protocoale proprii care dau rezultate vizibile, cu minim de efort și de timp implicat.

Clienții și clientele SKIN MedSpa se bucură de rezultatele criolipolizei realizată cu ajutorul tehnologiei CoolTech®, unul dintre cele mai performante echipamente medicale de criolipoliză la nivel mondial, certificat FDA, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius, fără efecte nocive asupra pielii sau sănătății pe termen mediu și lung.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies