Criminala de la metrou nu crede ca victima ei a murit! Declaratii socante facute de Magdalena Serban

Magdalena Serban, femeia care a comis crima din statia de metrou Dristor 1, a facut demersurile pentru a contesta arestul preventiv.

Femeia nu crede ca victima ei a murit si sustine ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt trucate.

"Nu a vrut sa comunice, a avut o reactie de tipat, urlete: "nu este adevarat, aceste imagini sunt fabricate", a mers pe negatie. A precizat ca nu considera ca victima ar fi murit, decat daca i s-ar fi aratat un act de deces in acest sens.

"Nici in seara cand a fost adusa la Politia Capitalei nu se putea discuta cu ea, nu se putea comunica sub nicio forma, mai pe romaneste sau in limbaj neacademic, batea campii. Era si este incoerenta in privinta afirmatiilor pe care le-a facut", a declarat Marilena Grigore, avocat din oficiu.

Magdalena Serban este cercetata pentru omor calificat si tentativa de omor.

O tanara in varsta de 25 de ani a murit in data de 12 decembrie, in statia de metrou Dristor, dupa ce a fost impinsa pe sine de o femeie in varsta de 36 de ani.

Cu cateva ore inaintea comiterii crimei se pare ca suspecta a mai incercat acelasi lucru si in statia de metrou Costin Georgian. De data aceasta victima a fost o tanara in varsta de 20 de ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate