Crima de la metrou: ce exista sub buza peronului din fiecare statie! Putini dintre cei care merg cu metroul stiu acest lucru, fata care a murit se putea salva

Noi detalii importante ies la iveala dupa crima comisa la metroul din Bucuresti.

Gheorghe Udriste, fostul sef al Metrorex, a explicat ca viteza metrourilor din Bucuresti este controlata de un sistem automatizat si ca mecanicul care conducea in acel moment trenul nu putea evita tragedia.

"Trenurile la metroul din Bucuresti functioneaza in regim automat. Viteza se regleaza automat, si la intrarea in statie si la iesire", a spus oficialul.

Gheorghe Udriste a mai dezvaluit un detaliu stiut de foarte putina lume.

"Trebuie sa stiti ca sub buza peronului din fiecare statie exista un spatiu de dimensiuni apreciabile. Fata se putea feri de tren apropiindu-se de peretele de sub peron".

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a fost impinsa pe sine de o femeie in varsta de 36 de ani.

Cu cateva ore inaintea comiterii crimei se pare ca suspecta a mai incercat acelasi lucru si in statia de metrou Costin Georgian. De data aceasta victima a fost o tanara in varsta de 20 de ani.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate