Credeai ca vasul de toaleta este cel mai INFESTAT obiect casnic? Te vei INGROZI cand vei descoperi cine este ADEVARATUL ucigas! Il folosesti zilnic!

,

Citind cel mai recent studiu al unor cercetatori de la Universitatea din Arizona, ne intrebam cat de sigur mai e si spalatul pe maini.

Potrivit specialistilor in igiena suntem plini de germeni, microbi si bacterii imediat dupa ce tocmai ne-am spalat pe maini. Cum asa? Ei bine, se pare ca prosopul, fie ca este de mani, fata sau corp, reprezinta cel mai propice mediu de dezvoltare al microbilor intr-o locuinta.

Asta pentru ca sunt udate cand ne stergem diferite parti ale corpului, iar umezeala face posibila inmultirea germenilor sau bacteriilor mult mai repede decat in mod normal. Carevasazica, daca aveati impresia ca vasul de toaleta sau buretele de vase, reprezinta cel mai murdare obiecte dintr-o casa, aflati ca nu este deloc asa. Prosoapele sunt cele care colcaie de microbi!

 

Citește și:

20 de citate înțelepte care te vor face să gândești dintr-o altă perspectivă

BOMBĂ! Ce se întâmplă cu petrecerile de Crăciun. Un renumit medic lansează un avertisment dur

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies