Craig David a indeplinit visul unui cuplu de fani. A mers la nunta lor, dupa ce acestia au postat un VIDEO pe internet!

Craig David a indeplinit visul unui cuplu de fani. A mers la nunta lor, dupa ce au postat un VIDEO pe internet!

Un cuplu care a facut un viral pe YouTube in care il invitau pe Craig David la nunta lor au ramas fara cuvinte cand artistul chiar si-a facut aparitia la cea mai frumoasa zi din viata lor.

Theo Coyne in varsta de 28 de ani si Lisa Potter-Dixon, mireasa in varsta de 29 de ani, sunt cei au postat pe internet clipul in care Craig David era invitat la nunta lor.

 

Videoclipul care a devenit viral a ajuns in cele din urma si la Crag David, care a zburat Los Angeles la casa parintilor Lisei, in Witchford, Cambs pentru a participa la eveniment.

 

Mai mult decat atat artistul in varsta de 31 de ani a si cantat o ora mirilor, dupa care a stat la intreaga petrecere cu invitatii si a dat nenumarate autografe.

 

 

"Am avut parte de o experienta de neuitat aseara, la nunta Lisei si a lui Theo. Vazandu-i atat de fericiti cand mi-am facut aparitia la nunta si atunci cand le-am cantat, m-a emotionat cumplit. Mi-au spus ca sunt fanii muzicii pe care o fac de la inceputul carierierei mele, au cumparata toate albumele si au fost la peste 25 din concertele mele si ca muzica mea i-a apropiat mai mult in acesti opt ani", a declarata Craig David.

 

Atat invitatii, dar mai ales mirii au fost extraordinar de incatati si fericiti ca artistul si-a facut aparitia la nunta lor. Ganditi-va cum ar fi daca artistul preferat ti-ar canta la nunta, fara ca tu sa stii ca va veni.

 

Mai jos putet viziona atat invitatia video facuta de miri pentru Craig David, dar si un clip de nunta in timp ce artistul le canta celor doi fani.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate