Cozmin Gușă, mesaj plin de durere după moartea lui Peter Imre

,
cozmin-gusa-peter-imre

Cozmin Gușă, mesaj plin de durere după moartea lui Peter Imre

[Sursa foto: Facebook: Cozmin Gusa]

Cozmin Gușă și Peter Imre au fost prieteni bun, dar relația lor a ajuns la final ieri, 1 iulie, când omul de afaceri a decedat. Acesta se confrunta pentru a doua oară cu cancerul, însă, de data aceasta, nu a mai câștigat lupta cu boala cruntă.


In articol:

Ieri, 1 iulie, omul de afaceri Peter Imre s-a stins din viață la 60 de ani. Acesta se confrunta cu cancerul și, din nefericire, a pierdut lupta cu această boală.

Printre persoanele cele mai îndurerate de moartea lui se numără și Cozmin Gușă care i-a transmis un mesaj de rămas bun prin intermediul rețelelor de socializare.

„Despre PETER IMRE la despărțire

Acum un an cam pe vremea asta Peter și-a schimbat mesajul de prezentare de pe Whatsapp și-a scris acolo că « Viața se trăiește azi », prilej cu care l-am sunat și-am tot sporovăit despre întâmplările comune din cei peste 25 de ani de prietenie ce ne legau, nu știa atunci că era bolnav. Ca de fiecare dată, la final mi-a zis un banc ca să ne despărțim râzând, era neîntrecut la acest capitol.

Acum o săptămână m-a sunat cu voce slăbită să mă întrebe cu ce poate ajuta la preparativele de înmormântare a unui bun prieten comun, Leluț Vasilescu de la Compact, i-am zis că mă descurc, dar el să aibă grijă să se facă bine mai repede, c-avem treabă. A doua zi m-a sunat din nou să mă roage să ajut pe cineva care avea necazuri, apoi n-am mai vorbit, așteptam ziua de azi ca să discutăm și să râdem ca-n fiecare an de ziua mea.

Citeste si: Peter Imre a decedat vineri, 1 iulie, la 60 de ani. Acesta se lupta cu o boală necruțătoare, cancerul

Azi-noapte, imediat după ora zero, copiii mei mi-au urat La mulți ani, dar chiar în minutul următor am primit și vestea plecării dintre noi a lui Peter, iar râsetele tuturor s-au transformat în lacrimi.

M-am gândit azi-noapte la această coincidență tragică și-am luat-o tot ca pe un semn al prieteniei noastre trainice”, a scris Cozmin Gușă.

cozmin-gusa-peter-imre

Cozmin Gușă, mesaj plin de durere după moartea lui Peter Imre

[Sursa foto: AGERPRES via hotnews.ro]

Cozmin Gușă a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Petre Imre

„Celor care l-ați cunoscut pe Peter nu are rost să vă spun lucruri în plus despre el, ceilalți trebuie să știți că era un om cum nu sunt mulți, a trăit o viață ca un roman de aventuri, a cunoscut lumea și oamenii cu o mare profunzime, a avut prieteni buni pe toată planeta, fapt care i-a permis să facă lucruri și legături excepționale. A cunoscut toți oamenii importanți ai României din ultimii 30 de ani, pe majoritatea i-a ajutat în momente decisive, iar când primea la schimb vreo palmă drept « mulțumire », zâmbea și-mi pomenea de obicei proverbul chinezesc cu dușmanul căruia nu trebuie să-i faci nimic, ci doar să aștepți pe malul râului să-i vezi cadavrul trecând prin fața ta.

Citeste si: Ce AVERE lasa in urma Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati romani

Peter a fost singurul corporatist pe care-l cunosc și care și-a folosit influența mereu ca să facă lucruri pentru România sau prieteni, aș putea scrie sute de pagini în care să povestesc treburi excepționale, laolaltă cu multe dezamăgiri pe care le-am trăit împreună. O s-o fac din când în când, copiii noștri ar avea multe de aflat și învățat din aceste povești de viață trăită periculos și la intensitate mare, o simt și ca pe o datorie de prieten către unul care a plecat și nu trebuie uitat. De vreo 15 ani îi ziceam Petrică, iar el a primit cu plăcere faptul că i-am românizat numele, o să-mi lipsească mult de tot sfaturile sau glumele lui, la fel ca tuturor celor care l-au cunoscut bine …

Drum lin către ceruri prieten drag, ai plecat dintre noi chiar când treburile au luat-o razna în lume, o să le dezbatem oricum gândindu-mă și la tine! Cozmin Gușă”, a încheiat acesta, potrivit cancan.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce AVERE lasa in urma Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati romani

Rusia declară că e în război cu Occidentul: 'Ei oscilează între un război hibrid şi un conflict armat deschis cu Moscova'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rasturnare de situatie! Dinu Patriciu il da in judecata pe vechiul sau partener de afaceri si prieten, Peter Imre

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies