Cotlet de porc in crusta de mirodenii, migdale si nuci cu cartofi cu salvie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

In aceasta editie a emisiunii TEO Show, Chef Antonio Passarelli a gatit cotlet de porc in crusta de mirodenii, migdale si nuci cu cartofi cu salvie.

Ingrediente:

450g cotlet de porc
Mirodenii (busuioc, rozmarin, salvie, etc.)
50g migdale
80g nuci
40 ml coniac
30g unt
2 cartofi
Sare
Ulei de masline
Salvie

Se condimenteaza porcul cu sare, piper si mirodenii si se impacheteaza in folie transparenta de policarbonat. Se pune la cuptor, la 80 de grade, aproximativ 3 ore.

Se scoate, se trece prin migdalele si nuca pisate, in asa fel incat sa se formeze o crusta, se pune un pic de unt in tigaie, se pune cotletul de porc

si se stinge cu coniac.

Intr-o alta tigaie se trag repede cartofi cu unt si salvie. Porcul se serveste feliat peste cartofi.
##VIDEO110614##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta