Cotlet de porc in crema de otet balsamic cu ciuperci de padure caramelizate

,

Antonio Passarelli si-a incantat invitatii lui Teo cu un fel de mancare de exceptie.

300g cotlet de porc
Rozmarin Salvie 1 fir de usturoi
100 ml otet balsamic
20 g faina
20 g unt
1 g de nucsoara( un strop)
1 lingura de smantana
200g ciuperci de padure
Sare Piper
Ulei extravirgin de masline
100 ml de vin alb

Aromatizam intr-o tigaie ulei de masline, salvie, usturoi si rozmarin, tragem repede bucatile de cotlet de porc. 

Adaugam sare, piper, stingem cu vin alb si apoi cu otet balsamic. Dupa ce s-a rumenit carnea, o invelim in folie transaparenta si il punem la cuptor la 70 de grade, aproximativ 3 ore.

Sosul de otet balsamic:
Calim untul si faina, adaugam un pic de otet balsamic, un pic de apa, nucsoara si la sfarsit smantana. In alta tigaie trecem repede ciupercile cu ulei de masline, sare, piper, otet balsamic in asa fel sa ramana destul de tari.

La final montam farfuria in felul urmator: feliem carnea de porc, o asezam pe farfurie, o acoperim cu crema de otet balsamic si langa punem ciupercile caramelizate.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce sunt vampirii energetici și cum te aperi de ei?

Daniel Funeriu, apel către Iohannis, Cîţu şi preşedinţii de partide: Cel puţin 5 miliarde de euro pentru copiii din România

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

Mesaje Whatsapp și Messenger, felicitări și urări virtuale de 1 martie pentru toate femeile

Idei de cadouri de Dragobete pentru EA! Ce cadou îi poți face iubitei în această zi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies