Costel a cucerit-o pe Leana cu „mirosul de beteu” si cu bataia! „Permiteti-mi sa ma numesc Elena...” – replica ce a schimbat mersul lumii si a dus la aparitia lui Axinte

Azi, de la ora 21:30, in primul episod din Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, ii regasim pe Leana si Costel tineri, in chiar ziua in care si-au cazut cu tronc reciproc.

Leana il cucereste pe Costel cu insistenta si ochelarii de intelectuala, Costel ii ia mintile Leanei cu aerul glacial, basca pe ochi, spray-ul Napoca si „mirosul de beteu”.

„Hai ca te vad ca esti instarit, cu salopeta asta ....lucrezi pe la cooperativa, nu se poate.... Permiteti-mi sa ma numesc Elena... ”, se introduce Leana cu patos.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro


Tot in episodul de maine, Leana va avea revelatii dupa revelatii, dupa ce Costel construieste in casa taraneasca o toaleta cu dichis, ca la oras.   

Nu ratati astazi, de la ora 21:30, premiera noului sezon Vacanta Mare – ”Leana s-a intors”! Aventurile halucinante ale familiei Partag continua sa ne faca sa radem in hohote in aceasta toamna, in fiecare sambata seara, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies