COSMARUL oricarui parinte! Era mama a doua fete, insa i s-a intamplat un lucru INFIORATOR

Femeia din imagine, pe nume Zoe Bottrill, avea 27 de ani cand mama ei a observat cateva lucruri ciudate. Ea incepea sa uite lucruri si sa piarda in mod inexplicabil din ce in ce mai multe obiecte.

Totul s-a transformat intr-un adevarat cosmar in momentul in care, la 29 de ani, Zoe a fost diagnosticata cu dementa. Ce este si mai grav este ca femeia este si mama a doi copii mici. In prezent, ea se afla in fazele finale ale bolii, si isi petrece toata ziua stand ghemuita intr-un scaun.

Astfel, la 42 de ani, este incapabila sa isi mai miste membrele, poate consuma doar lichide si nu isi da seama ce se petrece in jurul ei. Mai mult, nu a mai vorbit de 4 ani de zile si a surzit. Mama ei, in varsta de 63 de ani, este devastata.

"Cand am primit diagnosticul de la medici am crezut ca nu mai am pentru ce sa traiesc. Si acum cred asta! Parca nu mai este copilul meu, nu mai este fetita mea. Este ca o stana de piatra. Viata ei nu este nimic altceva decat un cosmar negru, care nu se mai termina", a spus in lacrimi femeia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies