Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia. Părinții contra copiilor, Sudul contra Nordului: „Ați venit să ne infectați? Stați în tren!“

,
Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia
Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia

Coronavirus: Măsurile drastice impuse de guvernul italian îi lasă indiferenți pe mulți adolescenți. Tinerii nu concep să stea închiși în case, chiar cu riscul de a-și infecta părinții și bunicii.


In articol:

Până acum două zile, întoarcerea acasă era o sărbătoare. De duminică dimineață, călătoria în Italia s-a schimbat - trebuie să le explici verilor, unchiului, prietenilor din copilărie că n-ai nimic și că n-au de ce să-și facă griji, notează cotidianul Corriere della Sera.

Totul a început de la o informație transmisă prin WhatsApp, cu câteva ore înaintea intrării în vigoare a decretului prin care s-a impus carantina totală în Lombardia, unde trăiesc 16 milioane de oameni.

Decretul a fost semnat sâmbătă, la 2:00 noaptea, de premierul Giuseppe Conte, dar până atunci, imediat ce s-a aflat că regiunea va fi închisă, mii de persoane au năvălit în gări pentru a pleca spre alte zone. Mii de oameni au reușit să plece din Lombardia și cele 14 provincii închise acum. Conform presei italiene, se pare că numai în regiunea Puglia din sudul țării au ajuns peste 4.000 de persoane venite din nord.

Sudul sărac contra Nordului bogat și bolnav

Cititi continuarea pe eva.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carantină totală de joi seara! Românii din aceste zone vor avea nevoie de declarație!

Nicușor Dan anunță prima ședință CGMB! Cum răspunde la acuzațiile lui Vlad Voiculescu

Lovitură cruntă pentru Sorin Bontea! Decizia neașteptată a producătorilor Chefi la cuțite

Reacția lui Gică Hagi după decesul lui Diego Maradona: „Pentru mine, Diego a fost unic!”

Nelu Tataru, anunt important despre posibila carantinare nationala! Ce spune Ministrul Sanatatii despre situatia din Bucuresti!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies