Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia. Părinții contra copiilor, Sudul contra Nordului: „Ați venit să ne infectați? Stați în tren!“

,
Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia
Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia

Coronavirus: Măsurile drastice impuse de guvernul italian îi lasă indiferenți pe mulți adolescenți. Tinerii nu concep să stea închiși în case, chiar cu riscul de a-și infecta părinții și bunicii.


In articol:

Până acum două zile, întoarcerea acasă era o sărbătoare. De duminică dimineață, călătoria în Italia s-a schimbat- trebuie să le explici verilor, unchiului, prietenilor din copilărie că n-ai nimic și că n-au de ce să-și facă griji, notează cotidianul Corriere della Sera.

Totul a început de la o informație transmisă prin WhatsApp, cu câteva ore înaintea intrării în vigoare a decretului prin care s-a impus carantina totală în Lombardia, unde trăiesc 16 milioane de oameni.

Decretul a fost semnat sâmbătă, la 2:00 noaptea, de premierul Giuseppe Conte, dar până atunci, imediat ce s-a aflat că regiunea va fi închisă, mii de persoane au năvălit în gări pentru a pleca spre alte zone. Mii de oameni au reușit să plece din Lombardia și cele 14 provincii închise acum. Conform presei italiene, se pare că numai în regiunea Puglia din sudul țării au ajuns peste 4.000 de persoane venite din nord.

Sudul sărac contra Nordului bogat și bolnav

Cititi continuarea pe eva.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bilanț coronavirus 20 iunie 2021. Număr mic de cazuri noi și decese! Câte s-au înregistrat

Instanța a decis: Polițistul nu te mai poate amenda dacă ai uitat acasă asigurarea RCA

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Se dau bani de la stat! Ce categorie de români primește 100.000 de euro? Iată care este condiția obligatorie!

Bilanț coronavirus 19 iunie 2021. Vești din ce în ce mai bune din partea autorităților! Iată cum arată cel mai recent bilanț COVID-19!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies