Coronavirus Romania - Raed Arafat: "Virusul nu se ia de pe haine". Unde rezista coronavirus cel mai mult

Raed Arafat adat explicații despre transmiterea coronavirus si despre cum sa ne protejam de infectare.


In articol:

Raed Arafat a dat sfaturi despre rutina pe care trebuie sa o avem in lupta impotriva coronavirus:

"Pantofii sunt scoși la intrarea în apartament. Hainele sunt și ele scoase și duse la spălat. Oricum, virusul nu se ia de pe haine. Decât dacă cineva a strănutat pe tine. Chiar și așa, tot o să moară. Nu rezistă pe haine. După ce m-am spălat pe mâini mă dezinfectez cu o soluție pe bază de alcool”, a declarat Arafat la antena3.

”Virusul nu se transmite de la haine, ci din aer, de pe suprafețe. Acolo poate rezista câteva ore. E bine să nu punem mâna pe butonul de la lift. Până și telefonul trebuie dezinfectat cu servețele umede sau dacă ai folie pe el, se poate da și cu spirt”, a continuat secretarul de stat.

Fructele și legumele trebuie spălate. Șansa mare e să iei coronavirus de la cineva care strănută și tușește în fața ta. De pe suprafețe pe care le-au atins cei bolnavi”, a mai spus Raed Arafat.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a tras un semnal de alarmă pentru românii care nu stau în case! Acesta le-a transmis oamenilor că se pot infecta oricând cu noul coronavirus.

Citeste si: Umilința SUPREMĂ pentru români. Este inimaginabil ce se întâmplă! Gabriela Firea a spus totul - capital.ro

România se pare că urmează modelul Coreei de Sud, care în prezent este aproape să câștige lupta cu coronavirusul, și este posibil să înceapă testarea în masă pentru stoparea infecției!, scrie fanatik.ro.

România a înregistrat trei decese provocate de noul tip de coronavirus. În acest moment există 433 de cazuri în țara noastră, iar 64 de persoane s-au vindecat.

Citeste si: Coronavirus Romania: cum arata formularul care trebuie completat pentru a putea iesi din casa

Citeste si: Coronavirus: evolutia bolii! In a cata zi se simt cel mai rau infectatii si cate zile dureaza boala

Citeste si: Coreea de Sud trimite 2.000.000 de teste de coronavirus în România. Anuntul autoritatilor

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies