Primul pacient vindecat de COVID-19 la Spitalul Suceava

,

Primul pacient vindecat de COVID-19, internat în Spitalul de Urgență Suceava, este un medic din secția Boli Infecțioase.


In articol:

Medicul a fost printre primii care s-au îmbolnăvit, cu o formă destul de severă de boală, informează Monitorul de Suceava. Acum a primit al doilea rezultat negativ consecutiv la testare și se poate întoarce în activitate. Vestea vindecării primului pacient internat la Suceava a avut un efect benefic asupra moralului personalului, care în aceste zile a fost supus unei presiuni extreme.

Simptome coronavirus: ochii rosii ar putea fi simptom de coronavirus

Simptome coronavirus: medicii au descoperit ca ochii rosii ar putea indica o infectie cu coronavirus.

Numarul cazurilor de coronavirus din Statele Unite ale Americii a depasit 216.000, iar medicii incep sa descopere noi simptome pe care le au cei infectati cu coronavirus.

Astfel, dupa studierea unui numar mare de cazuri, Academia Americana de Oftalmologie anunta ca infectarea cu coronavirus poate provoca aparitia conjunctivitei, sau asa numitii ochi rosii.

Mai mult, se pare ca persoanele care sunt infectate cu coronavirus si au dezvoltat conjunctivita pot transmite virusul prin aer mai rapid decat in mod normal. Institutia avertizeaza astfel asupra faptului ca cei care au o tuse seaca, dar au si ochii rosii, sunt foarte probabil infectati cu coronavirus.

Reprezentantii Academiei Americane de Oftalmologie precizeaza ca, pana in prezent, au determinat ca rata celor infectati cu coronavirus la care apar si ochii rosii este de pana la 3%.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus Romania: IPS Teodosie vrea deschiderea bisericilor in noaptea de Inviere

După ce le-a tăiat din bani, Florin Cîțu cere preoților să-l ajute în campania de vaccinare

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Simptome coronavirus: ochii rosii ar putea fi simptom de coronavirus

Cât timp este contagioasă o persoană infectată cu coronavirus?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies