Coronavirus: Gorjeni din 36 de localități, izolați la domiciliu

,
Gorjeni din 36 de localități, izolați la domiciliu
Gorjeni din 36 de localități, izolați la domiciliu

Niciun gorjean nu se află în carantină din cauza noului coronavirus. În schimb, 262 de persoane, din 36 de localități, sunt izolate la domiciliu.

Este situația raportată de Direcția de Sănătate Publică Gorj, la data de 5 martie, ora 08.00.

„Până în prezent, au fost prelevate 150 de probe, iar până la data de 05.03.2020 (ora 9.00) au venit rezultate pentru 134 de persoane, rezultatele fiind negative pentru COVID-19”, a anunțat DSP Gorj.

Tânărul din Gorj, depistat pozitiv pentru noul coronavirus la primul test, este considerat vindecat, însă nu se poate întoarce la familie. Familia sa rămâne, în continuare, în izolare la domiciliu până la împlinirea perioadei de incubație a virusului, de 14 zile.

„În momentul de față, la nivelul județului Gorj, nu sunt persoane care să necesite carantina. Cele 262 de persoane izolate la domiciliu sunt monitorizate de medicii de familie și de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj”, a mai anunțat DSP Gorj.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că 10% din paturile din fiecare unitate de Terapie Intensivă trebuie păstrate pentru cazurile de coronavirus.

Citește mai mult pe Pandurul.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carantină totală de joi seara! Românii din aceste zone vor avea nevoie de declarație!

Celebrarea victoriei lui Joe Biden de către Europa este prematură (Jerusalem Post)

Andreea Bălan, anunțul uriaș care îi va lua prin surprindere pe fani: Nimeni nu se mai aștepta la așa ceva

Reacția lui Gică Hagi după decesul lui Diego Maradona: „Pentru mine, Diego a fost unic!”

Nelu Tataru, anunt important despre posibila carantinare nationala! Ce spune Ministrul Sanatatii despre situatia din Bucuresti!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies