Cornulete de post cu magiun si nuci
Cost estimativ: 20 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
Pentru aluat:
10 linguri de ulei
10 linguri de apa clocotita
Un praf de sare
70 g de zahar
O lingurita bicarbonat stins intr-o lingura de otet
Faina cat cuprinde
Pentru umplutura:
Un borcan de magiun
200 g miez de nuca (jumatati)
2-3 linguri zahar farin
Mod de preparare
Se amesteca intr-un bol
toate ingredientele pentru aluat si se framanta putin pana cand incepe sa se lege.
Se intinde aluatul in strat de aproximativ 4 mm si se taie in patrate de aprox 8 cm, pe fiecare patrat punandu-se o lingura de magiun si un miez de nuca.
Se ruleaza cornuletele, apoi se dau la cuptor pe o tava tapetata cu hartie de copt, la 180 grade, timp de 15- 20 minute.
Se scot si se pudreaza cu zahar farin.
Ingrediente
Pentru aluat:
10 linguri de ulei
10 linguri de apa clocotita
Un praf de sare
70 g de zahar
O lingurita bicarbonat stins intr-o lingura de otet
Faina cat cuprinde
Pentru umplutura:
Un borcan de magiun
200 g miez de nuca (jumatati)
2-3 linguri zahar farin
Mod de preparare
Se amesteca intr-un bol toate ingredientele pentru aluat si se framanta putin pana cand incepe sa
se lege.
Se intinde aluatul in strat de aproximativ 4 mm si se taie in patrate de aprox 8 cm, pe fiecare patrat punandu-se o lingura de magiun si un miez de nuca.
Se ruleaza cornuletele, apoi se dau la cuptor pe o tava tapetata cu hartie de copt, la 180 grade, timp de 15- 20 minute.
Se scot si se pudreaza cu zahar farin.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”