Cornete cu fructe de padure
Cost estimativ: 35 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
6 cornete de inghetata
150 g mascarpone
2 linguri miere
O portocala
200 g smantana de frisca
250 g fructe de padure
100 g fistic
Extract de vanilie
Menta
Mod de preparare
Se blendeaza fructele de padure.
Crema mascarpone se bate cu o spatula si se amesteca cu vanilia, coaja de portocala, mierea, fructele de padure, trecute prin sita, apoi si fisticul maruntit.
Se amesteca totul cu frisca batuta si se da la rece.
Se umplu cornetele, se decoreaza cu fistic maruntit si menta proaspat tocata.
Ingrediente
6 cornete de inghetata
150 g mascarpone
2 linguri miere
O portocala
200 g smantana de frisca
250 g fructe de padure
100 g fistic
Extract de vanilie
Menta
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Mod
de preparare
Se blendeaza fructele de padure.
Crema mascarpone se bate cu o spatula si se amesteca cu vanilia, coaja de portocala, mierea, fructele de padure, trecute prin sita, apoi si fisticul maruntit.
Se amesteca totul cu frisca batuta si se da la rece.
Se umplu cornetele, se decoreaza cu fistic maruntit si menta proaspat tocata.