Corneliu Vadim Tudor a avut mai multe femei decât Don Juan!

,
Bucatarescu

Pentru prima dată, Corneliu Vadim Tudor ne-a povestit despre tinereţile lui, despre o altă latură a vieţii sale, latură amoroasă, luni, 18 octombrie, în emisiunea Drept la ţintă.

Mai exact viaţa amoroasă dinaintea căsniciei sale. "Daca aş scrie câte o pagină despre fiecare femeie din viaţa mea, cartea ar avea peste 1000 de file”, de la 1000 le-am pierdut numărul. În orice caz, am avut mai multe femei decât Don Juan” sunt doar câteva dintre declaraţiile dl. Corneliu Vadim Tudor, în exclusivitate, pentru emisiunea Drept la ţintă. Întrebat fiind, ce a însemnat pentru el acea perioadă a vieţii sale, Corneliu Vadim Tudor a spus: Pentru mine, a fost, o bună parte a vieţii, un sport, o cunoaştere a naturii umane. Eu le datorez acestor femei, enorm. Cea mai înaltă şcoală pe care am făcut-o este datorită lor. Am învăţat natura umană. Nu mă mai surprinde nimic.” Corneliu Vadim Tudor ţine foarte mult la familia sa şi toate "iubirile” au dispărut odată ce s-a căsătorit, după cum mărturiseşte: Mi-am trăit viaţa din plin... după ce m-am căsătorit şi mi-a dat Dumnezeu doi copii, am încetat legăturile acestea. Familia mea nu merita să îi fac una ca asta”. În stilul de neconfundat al domniei sale, Corneliu Vadim Tudor a conchis pentru emisiunea Drept la ţintă:"nici o femeie nu merită să mă dezbrac în faţa ei”. Urmăriţi emisiunea Drept la ţintă, cu Mădălin Ionescu, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.45, la Kanal D.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies