Cornel Patrichi, DEZVALUIRI IN EXCLUSIVITATE despre concedierea lui Wilmark: "Singurul interes era sa fie adusa nevasta lui Mihai Petre"

E posibil ca Wilmark sa fi fost tradat de colegii sai de trust? Cea care l-a inlocuit ca jurat la emisiunea de dans este nimeni alta decat sotia unui alt membru al juriului.

Echipa "WOWbiz" i-a luat un interviu in exclusivitate lui Cornel Patrichi, fost jurat intr-un concurs celebru de dans care s-a despartit de show-ul care il consacrase in termeni nu prea amiabili. Dimpotriva, putem spune ca a fost dat afara in aceleasi conditii suspecte ca si Wilmak, numai ca spre deosebire de "Micutul Will", Cornel Patrichi a fost foarte deranjat de modul in care a fost concediat.

Coregraful sustine ca Wilmark ar fi fost tradat chiar de colegii din trust. Iar scopul inlaturarii sale ca membru din juriu a fost aducerea sotiei unui alt jurat. Cornel Patrichi crede ca plecarea lui Wilmark a fost premeditata. "Singurul interes era sa fie adusa nevasta lui Mihai Petre", a declarat Cornel Patrichi. Fostul jurat a mai aruncat o bomba! Cornel Patrichi a declarat ca era consiliat in legatura cu notele pe care urma sa le dea, sugerandu-i-se de echipa de productie sa nu elimine concurenti care aduceau rating show-ului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate