Corina, show total la “Bravo, ai stil!” Artista a dansat pe masa juratilor in Gala difuzata astazi, de la 20.00, la Kanal D

In aceasta duminica, de la ora 20:00, Corina se alatura celor trei jurati de la “Bravo, ai stil!”. Artista jurizeaza tinutele, dar si stilul celor noua fete ramase in competitie, care se anunta din ce in ce mai intensa.

Titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, dar si premiul de 100.000 de lei si o colaborare in televiziune incing spiritele intre concurentele care fac tot posibilul pentru a demonstra ca au stil.


Corina ofera un show de zile mari pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”, alaturi de cele doua dansatoare. Imbracata sumar, artista cunoscuta fanilor din Romania pentru aparitiile ei excentrice, va uimi audienta cu dansurile lascive, mai ales cand va urca pe masa juratilor de la “Bravo, ai stil” in pasi de dans.


Prestatia incendiara a Corinei o veti putea urmari in aceasta duminica, la Kanal D, de la ora 20:00, in “Bravo, ai stil!”, show-ul  unde gusturile se disputa aprig.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate