Corina s-a apucat de croitorie! Vedeta nu mai vrea sa cheltuiasca mii de euro pe haine de firma

O banala vizita la atelierul de croitorie s-a lasat cu numeroase provocari si un schimb de replici cam fierbinte intre Corina si Christian Stan.

S-au taiat si s-au cusut nasturi, s-au stramtat haine, iar Corina a devenit, ca prin minune, cea mai sexy croitoreasa! Corina este cel mai fidel client al unui atelier de croitorie! Orice rochie munky-funky de a ei, pe care nu o mai poarta, o… transforma! Uite asa face economie! Nu isi arunca hainele, ci… le modifica cat ai clipi! ##VIDEO124266##

Si acest corset unicat, creatie Margiella, Corina il stramteaza.. mm…in partea de jos. Incalcita-neincalcita, Corina a trecut proba! Acum e randul reporterului Christian sa demonstreze ca este… un croitoras viteaz.

Citeste si: Nelu Tătaru spune adevărul: Președintele Klaus Iohannis a fost informat greșit! Cine este de vină - capital.ro

Nu a reusit s-o intepe, insa a reusit sa o…DEZBRACE! Ehehee, nu va ganditi si voi la prostii! Urmeaza ajustarea… corsetului! Da, da, acel corset! Ati vazut o croitoreasa mai sexy de atat?! Priviti cum se descurca si la masina de cusut!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies