Copilarie pe o gura de iad! Copiii de la Band traiesc in cea mai crunta saracie, intr-un colt de Romanie ascuns sub presul ignorantei! Iata in ce conditii mizere supravietuiesc acestia

Autoritatile constata doar situatia precara a copiilor chinuiti de soarta insa nu vin cu masuri concrete.

Captivi in mijlocul iadului dezlantuit, copiii de la Band primesc din cand in cand hrana de la oameni cu suflet mare, insa sunt nevoiti sa reziste in cele mai teribile conditii. Zeci de familii cu foarte multi copii locuiesc intr-un adevarat ghetou, unde sufera de frig, de foame, sunt muscati de sobolani.

Sunt copiii foametei, aruncati in lume, al caror destin se stinge in fiecare zi in ghetoul de la marginea satului.
Pare incredibil cum pot supravietui peste 2300 de suflete, din care 600 de copii nevinovati ca au venit pe lume intr-o astfel de lume in conditii mai dure decat cele in care traiesc animalele.
"Animalele traiesc mai bine decat copiii nostri! Cand ploua nu au unde sa se ascunda copiii astia, in fiecare zi umbla in noroiul asta!", a spus pastorul romilor din Band.

Copiilor li se citeste in ochi o foame de lup, si un codru de paine este privit ca cel mai mare festin, iar un cartof fiert este o bucurie care vine pe masa lor o data pe luna. Pentru copiii infometati o farama de paine reprezinta o farama de fericire. Iata cum se comporta micutii in momentul in care le sunt oferite alimente:

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate