Copacul banilor 2019. Ce sa tii în casa şi unde sa il pui, in Anul Mistretului de Pamant

Copacul banilor 2019. In filosofia asiatica, plantele cu ramuri si care infloresc semnifica dezvoltarea materiala si spirituala.

Succesul este atras de prosperimea aerului cu iz de iarba, care iti poate schimba dispozitia si te poate face mai receptiv la oportunitati.

La data de 5 februarie am intrat in Noul an Chinezesc, iar aranjamentele Feng Shui s-au schimbat. Afla mai multe despre stelele zburatoare aici. Specialistii Feng Shui recomanda sa amplasezi o astfel de planta a banilor in coltul din stanga al casei, pentru sporirea norocului.

Copacul banilor 2019. Unde sa-l amplasezi
In timpul Anului Mistretuui de Pamant, Copacul banilor trebuie amplasat intr-un loc luminos, dar nu in lumina directa a soarelui. In spatiile din penumbra, este indicat sa rotesti vasul cu floarea, astfel incat ea sa creasca uniform.

Din primavara, pana in octombrie, este obligatoriu sa adaugi fertilizator special, pe frunze. Bine ingrijita, planta se va dezvolta intr-un ritm alert.

La usa
La usa de la intrare este recomandat sa pui o floare frumoasa, ca de exemplu o lalea, o gladiola sau nuc de Malabar pentru a proteja casa de spiritele rele si pentru a aduce binecuvantarea. Pentru noroc la bani, opteaza pentru copacul banilor.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate